Pressroom Dealerdirect BV

Ikwilvanmijnautoaf.nl: groot en klein naar poolcirkel

Team ikwilvanmijnautoaf.nl met Hummer en Fiat 500 aan start 2011 Arctic Challenge

Lichtenvoorde, 10 Januari 2011 /EZPress/ - De grootste en de kleinste personenauto in het deelnemersveld van de Arctic Challenge 2011 worden geleverd door team http://www.ikwilvanmijnautoaf.nl. De Arctic Challenge biedt een week lang sneeuw, ijs, avontuur en uitdaging. De monsterrit gaat richting de poolcirkel en gedurende deze week zal er naar verwachting tussen de 7.000 en 8.000 km gereden worden in barre omstandigheden met temperaturen tot -35 graden.

Zaterdag 15 januari zal de start van dit bijzondere evenement in Lichtenvoorde zijn. Totaal zullen er ruim 60 voertuigen vertrekken voor deze expeditie richting het Noordelijkste deel van Europa.

Bekende deelnemers
Onder het deelnemersveld zijn ook bekende namen te vinden zoals Hendrik Jan Lovink (medeoprichter Jovink de de Voederbietels), Edwin van Hoevelaak (presentator van RegioTap en producer van o.a. Nick & Simon, Jeroen van der Boom en Tatjana) en Ernst Daniël Smid (zanger en presentator).

Namens het team van ikwilvanmijnautoaf.nl zullen er twee teams deelnemen. Een team met een grote auto en een team met een kleine auto. Aan het woord Vincent Stevens van de auto verkopen website ikwilvanmijnautoaf.nl: `Via de website ikwilvanmijnautoaf.nl bemiddelen we in de verkoop van alle soorten auto`s. Exclusieve sportwagens zoals de Aston Martin, maar ook bijna nieuwe, klassieke en bestelauto`s. Het gaat echt van oud tot jong en van klein tot groot. Vandaar dat we ook met een kleine en een grote auto aan de start verschijnen`.

Team ikwilvanmijnautoaf.nl 1
Het eerste ikwilvanmijnautoaf.nl team, met de kleine auto, wordt bestuurd door Ivar en Irene Pieper. Beide hebben ze veel ervaring opgedaan met Europese tijdritten. Dit wordt hun eerste rit naar het barre noorden. Ze zullen de rit afleggen in een speciaal geprepareerde 2009 Fiat 500. In het dagelijkse leven zijn ze actief met het buitensport kleding merk http://www.NihilClimbing.com.

Team ikwilvanmijnautoaf.nl 2
Het tweede ikwilvanmijnautoaf.nl team wordt gevormd door Bas Oude Luttikhuis en Vincent Stevens, normaal gesproken zijn ze overdag actief met de marketing en techniek van de auto verkopen site ikwilvanmijnautoaf.nl. Deze verschijnen met de grootste personenauto aan de start; een 2007 Hummer H3. Bas heeft twee keer eerder deelgenomen aan de Arctic Challenge, voor Vincent wordt het de eerste keer.

Het programma van de Arctic Challenge 2011 ziet er veelbelovend uit. Er zitten twee trajecten in die in ongeveer 36 uur moeten worden afgelegd. Dat betekend 36 uur niet pauzeren en flink doorrijden. Dit laatste moet echter wel in de goede verhouding worden gezien. Er mag tijdens de Arctic Challenge geen snelheidsovertreding worden begaan. Er is zelfs een GPS zender aan boord, zodat de backoffice van de organisatie dit constant in de gaten kan houden.

Op 22 januari 2011 zullen de deelnemende teams aankomen op de markt Lichtenvoorde. Hier zal men in samenwerking met de plaatselijke horeca een groot feest organiseren.

Via de Arctic Challenge ikwilvanmijnautoaf.nl blog op http://www.suvnieuws.nl/blog en op Twitter via http://www.Twitter.com/dd_arctic kunnen de teams gevolgd worden.




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: