Pressroom Dealerdirect BV

Dealerdirect op 2011 Autoprofessieel 2011 Gorinchem

Auto verkopen site ikwilvanmijnautoaf.nl en autoinkoop site Dealerdirect op vakbeurs in Gorinchem

Gorinchem, 10 Januari 2011 /EZPress/ - De populaire automotive vakbeurs in februari 2011 is natuurlijk de Auto Professioneel en Schadeherstel Beurs in Gorinchem. Ook in 2011 is het autoinkoop platform http://www.Dealerdirect.nl en de auto verkopen site http://www.ikwilvanmijnautoaf.nl aanwezig met een stand.

Op deze stand krijgen de meer dan 15.000 bezoekers van deze beurs de gelegenheid krijgen om kennis te nemen van diverse producten en diensten van Dealerdirect en ikwilvanmijnautoaf.nl.

Uitleg Dealerdirect platform
Deze beurs is hét trefpunt waar autobedrijven, autohandelaren en garagehouders gedachten kunnen uitwisselen met de specialisten van Dealerdirect. Deze kunnen op bondige wijze aan deze autobedrijven uitleggen hoe ze met het systeem eenvoudig gebruikte auto`s kunnen aankopen.

In de sfeervolle ambiance van deze beurs kunnen ook bezoekers die niet actief auto`s bijkopen uitgelegd krijgen hoe ze hun eigen auto op snel, discreet en op veilige wijze via internet kunnen verkopen.

Succesvolle beurs Dealerdirect
Deze automotive beurs zal waarschijnlijk weer een top evenement worden voor Dealerdirect. Veel autobedrijven die reeds actief met het Dealerdirect systeem werken nemen vaak de gelegenheid om de stand te bezoeken waardoor er een goede sfeer ontstaat. De vorige edities van deze autobeurs hebben ook veel nieuwe dealers zich bij Dealerdirect aangemeld als erkend autoinkoop bedrijf.

Demonstratie autoverkopen en autoinkoop
Gedurende de beursdagen zullen er demonstraties gepresenteerd worden die de werking van deze nieuwe manier van autoverkoop en autoinkoop toelichten. Als bezoeker zult u zich dan ook geen moment vervelen op deze automotive beurs en de Dealerdirect stand.

Openingstijden en lokatie
De beurs is in de Evenementenhal aan de Franklinweg 2, postcode 4207 HZ te Gorinchem. De openingstijden zijn dinsdag 8 februari van 15.00 tot 22.00 uur, woensdag 9 februari van 15.00 tot 22.00 uur en donderdag 10 februari van 15.00 uur tot 22.00 uur.




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: