Pressroom Dealerdirect BV

Mobiele site autoinkoop site m.ikwilvanmijnautoaf.nl suc6

Steeds meer mensen maken gebruik van mobiele site om auto online te verkopen

Rotterdam, 04 Januari 2011 /EZPress/ - De mobiele auto verkopen website van www.ikwilvanmijnautoaf.nl, die gevonden kan worden onder http://m.ikwilvanmijnautoaf.nl , blijkt een groot succes. Deze versie van de auto verkopen site, die speciaal voor smartphones in oktober 2010 is ontwikkeld, wordt volgens de statistieken al veel geraadpleegd.

Deze speciale mobiele variant van de auto verkopen site is ontwikkeld nadat tijdens een analyse van de gebruikte webbrowsers op de autoinkoop site bleek dat er steeds meer mobiele browsers zoals die op Android en iPhone toestellen worden gebruikt.

Onderweg auto verkopen
Het is nu ook mogelijk voor de autobezitter die onderweg is om via de mobiele telefoon de inkoopwaarde van de auto op te vragen. Dat kan in de file maar bijvoorbeeld ook in de autoshowroom waar men net een inruilvoorstel heeft ontvangen. Steeds meer mensen kiezen er namelijk voor om niet de oude auto in te ruilen maar te gaan voor de beste deal door niets in te ruilen en te gaan voor de maximale korting.

Auto verkopen
Uiteraard is deze service geheel gratis, men betaalt enkel en alleen de abonnementskosten van de mobiele telefoon. Een bijkomend voordeel is dat de taxatie geheel anoniem verloopt, men vrijblijvend een bod ontvangt per e-mail en de auto vervolgens kan verkopen voor het bod.

Auto verkopen aan autobedrijf
De biedingen worden gedaan door een netwerk van erkende autobedrijven. Deze zijn verplicht aangesloten bij de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW), zijn vaak ook aangesloten bij de BOVAG en ook officiële merkdealers maken deel uit van het netwerk. Hierdoor kan een correcte afwikkeling gegarandeerd worden. Daarnaast is de website aangesloten bij de Stichting Webshop Keurmerk wat veilig online zaken doen hoog in het vaandel heeft staan.


Lees meer over verschillende sites waar je online de auto kunt verkopen en tips hoe je de auto kunt verkopen op http://www.AutoVerkopenTips.nl




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: