Pressroom Dealerdirect BV

Auto verkopen site druk tijdens donkere dagen

Auto verkopen site VerkopenAuto.nl heeft het druk tijdens donkere dagen

Amersfoort, 09 December 2010 /EZPress/ - Bij de auto verkopen site www.VerkopenAuto.nl is een flinke groei waar te nemen tijdens deze koude tijden. Door de slechte wegconditie in combinatie met het koude weer en de vroeg invallende avond kiezen steeds meer mensen ervoor om hun gebruikte auto eenvoudig via internet aan een autobedrijf te verkopen. Het particulier verkopen van de auto is tijdelijk een iets minder prettig alternatief.

Volgens de heer Stevens van de auto verkopen site VerkopenAuto.nl laten het aantal aangeboden en verkochte auto`s het hele jaar al een fraaie stijgende lijn zien. In de donkere maanden komt deze groei echter in een stroomversnelling.

Particulier auto verkopen in een dip
`In de zomer is het vaak nog wel te doen om na het werk een gebruikte auto bij een particulier te gaan bekijken of potentiële kopers juist uit te nodigen jouw auto te komen bekijken. In de donkere wintermaanden is dat lang niet zo eenvoudig. In die periode heeft de professionele autoverkoper met fraaie verwarmde en verlichte showroom wel enkele flinke voordelen`, aldus de heer Stevens.

Anoniem auto verkopen
En deze voordelen zorgen ervoor dat veel gebruikte auto bezitters de auto aanbieden aan autobedrijven in plaats van te wachten op een particuliere koper. En de auto verkopen site http://www.VerkopenAuto.nl heeft juist op deze ontwikkeling ingespeeld. Nogmaals de heer Stevens: `Nadat de consument zijn auto anoniem bij ons op de site heeft aangemeld zal een team van 1.572 erkende autotaxateurs de auto bekijken. `

Gratis auto verkopen
Deze autotaxateurs zullen vervolgens hun bod uitbrengen waarna het hoogste bod vrijblijvend per e-mail naar de autobezitter wordt toegezonden. De volgende stap is dat de autobezitter de auto met een druk op de knop gratis kan verkopen.

Particulier de auto verkopen of toch maar aan een autobedrijf. Lees er over op http://www.AutoVerkopenTips.nl.




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: