Pressroom Dealerdirect BV

IkMoetVanMijnAutoAf.nl als je snel contant geld nodig heb

De nieuwe site ikmoetvanmijnautoaf.nl is de manier om snel je auto te verkopen

Enschede, 01 December 2010 /EZPress/ - Met veel genoegen lanceert http://www.ikwilvanmijnautoaf.nl een nieuwe website waarop dezelfde diensten worden aangeboden maar dan met meer nadruk op de snelle afhandeling en de contante betaling.

Deze website is bedoeld voor autobezitters die zich oriënteren op de verkoop van hun gebruikte auto. De nieuwe website http://www.ikmoetvanmijnautoaf.nl geeft heel overzichtelijk de voordelen aan van het snel online verkopen van een auto.

Hoe werkt deze manier van auto verkopen eigenlijk? Nadat het kentekennummer is ingevuld worden er enkele vragen gesteld over de staat, uitrusting en kilometerstand van de auto. De volgende stap is dat een team van 1.572 autohandelaren een bod kan doen op de auto. Het hoogste bod wordt gratis en vrijblijvend per e-mail doorgestuurd naar de eigenaar.

Waarom deze manier van auto verkopen?
Het grootste voordeel van deze manier van auto verkopen is dat de afhandeling razendsnel gaat en altijd correct verloopt. Als de eigenaar van de auto accoord is gegaan met het bod dan ontvangt deze de gegevens van de koper en kan men direct een afspraak maken. De koper heeft het contante geld en de vrijwaring al klaarliggen.

Binnen een dag kan alles afgehandeld zijn. De terugreis per trein wordt zelfs betaald voor de consument. Makkelijker, veiliger en eenvoudiger een auto verkopen kan niet.

http://www.ikwilvanmijnautoaf.nl
is sinds 2007 actief met het online bemiddelen in de verkoop van gebruikte auto`s en heeft inmiddels bijna 400.000 autotaxatie verzoeken verwerkt en is daarmee de grootste autoinkoop site van Nederland.

De heer Stevens van ikwilvanmijnautoaf.nl 'Alvorens wij aan de slag gaan met de auto controleert een team autokenners de aanmelding en neemt vaak contact op met de consument om naar de juiste zaken te vragen. Je staat er versteld
van welke zaken volgens de consument niet relevant zijn en welke voor de autoinkopers het verschil van enkele honderden tot duizenden euro`s kunne betekenen.`




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: