Pressroom EETC Vakantietreinen B.V.

Geen last van zwarte zaterdag met de AutoSlaap Trein

Komend weekeinde weer erg druk op snelwegen naar de zon

Delft, 13 Juli 2007 /EZPress/ - De vakanties zijn in volle gang. Een paar rode en zwarte weekenden op de Franse en Duitse autowegen hebben we inmiddels gehad, maar er volgen er meer. De ANWB verwacht dat er vanwege Quatorze juillet vooral daar waar snelwegen zich kruisen en bij de grote steden de boel het komend weekeind onherroepelijk vast loopt. Voor wie naar Zuid-Frankrijk of Italië wil is de beste en meest relaxte optie: De AutoSlaap Trein.

Relaxt en milieubewust
Met je eigen auto op de trein. Dat is naast een relaxte manier van reizen ook een zeer milieubewuste keuze. De belasting voor het milieu – denk aan de CO2 uitstoot- is immers minimaal. Bovendien ontloopt de reiziger op deze manier de gevaarlijke filestress. Ook dit seizoen rijdt de populaire AutoSlaap Trein van het Delftse Euro Express-Trein-Charter (EETC) weer wekelijks naar de bestemmingen in Frankrijk en Italië.

Blij
'Ook Frankrijk en Italië reageren positief op het treinvervoer van vakantiegangers die al dan niet met hun auto door ons naar hun vakantiegebieden worden gebracht,' zegt Ed Smit, sales-manager van EETC. 'Aangezien er deze zomer weer diverse rode en zwarte zaterdagen met overvolle snelwegen worden verwacht, is de AutoSlaap Trein echt een uitkomst'.

Vakantie vieren
Het vertrek vanuit Den Bosch naar zowel Avignon als Bologna geven de reiziger onderweg al het utieme vakantiegevoel. Onder het genot van een hapje en een drankje gaan de Ardennen en Noord-Frankrijk of het Ruhrgebied aan de passagiers voorbij. Na het diner zorgt uw steward ervoor dat uw coupé gereed is voor de nacht. Daarna lekker slapen in één van de standaard of luxe coupés. s'Ochtends krijgt u voor aankomst in Avignon of Bologna nog een ontbijt in uw coupé geserveerd, meestal is het dan niet erg ver meer naar de uiteindelijke vakantiebestemming. Dat is nog eens een goed begin van de vakantie!

//einde bericht

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution. www.ezpress.eu




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: