Pressroom Dealerdirect BV

Online autoveiling ook steeds meer exclusieve auto's

Zelfs bijzonder exclusieve auto`s worden tegenwoordig online verkocht

Enschede, 01 Juni 2010 /EZPress/ - Er was een tijd dat auto's gewoon in een fysieke showroom te koop stonden. Die markt is echter enorm aan het veranderen en de klassieke autoshowroom zal binnenkort in het museum vermeld worden, direct naast de dinosauriërs.

Ook voor de bijzonder exclusieve auto's is dat nu het geval. Zo zal BCA Autoveiling UK op 5 juni de aftrap geven voor de veiling van een aantal zeer exclusieve auto's.

Diverse exclusieve auto's
Naast een 2006 Bugatti Veyron LHD (7.300 km) worden er in Groot-Brittannië een groot aantal bijzondere auto`s geveild. Topstukken naast de Veyron zijn een Aston Martin DB9 V12 Coupe, Ferrari F430 F1 Coupe, Maserati 4200 Cambiocorsa Coupé, 2009 Ford Focus RS en zes Harley Davidsons.

Veranderingen automarkt
Dat de automarkt definitief aan het veranderen is merkt ook de Nederlandse autoinkoop site www.ikwilvanmijnautoaf.nl: 'Onze ervaring is dat er naast het gebruikelijke aanbod ook steeds jongere en exclusievere auto's worden aangeboden. Ook wij zien steeds vaker extreem jonge auto's voorbij komen. Na elke loterij of prijsvraag worden er gewonnen auto's verkocht. Meestal tegen de tijd dat de fiscus de aanslag verstuurd voor de kansspelbelasting.'

Autoveiling in Nederland
'Ook hebben we alleen dit jaar al tientallen sportauto's geveild van de merken Aston Martin, Ferrari, Porsche, Jaguar en Lotus. Ook luxe Mercedessen en bijzondere klassiekers worden dagelijks via de afgeschermde autoveiling aangeboden aan speciaal geselecteerd team van professionele autoinkopers.', aldus de heer Stevens van ikwilvanmijnautoaf.nl.

Op de autoinkoop website kunnen consumenten en het MKB gratis hun auto ter veiling aanbieden. Binnen 48 uur wordt het hoogste bod per e-mail teruggekoppeld waarna men de auto gratis met een druk op de knop kan verkopen aan een officieel autobedrijf.

Voor meer auto verkopen tips en informatie over auto export en sloopauto`s kijk je op www.AutoVerkopenTips.nl.

//einde bericht





EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: