Pressroom EETC Vakantietreinen B.V.

Start winterseizoen Alpen Expres en Ski-Trein probleemloos verlopen

Duitse Spoorwegen goed voorbereid

Delft, 29 December 2009 /EZPress/ - Sinds 18 december rijden de Alpen Expres en De Ski-Trein van Euro-Express Treincharter (EETC) weer wekelijks naar de Alpenlanden. De vorst en de sneeuwval hebben de afgelopen weekeinden niet voor problemen in de dienstregeling gezorgd.

Duitse spoorwegen
Ondanks de slechte weersomstandigheden hebben de reizigers met de nachttreinen van EETC op 18 december en op 1e Kerstdag geen hinder ondervonden. Op het spoortraject in Duitsland zijn er geen problemen geweest, doordat de Duitse Spoorwegen goed zijn voorbereid op winterse omstandigheden. Zo kon EETC probleemloos en zonder vertragingen een groot aantal wintersporters vervoeren naar de ruim 90 wintersportbestemmingen in Oostenrijk en Italië.

Files
De afgelopen weken waren de wegen in Nederland, Duitsland en Oostenrijk slecht berijdbaar door de voortdurende winterse neerslag. Er werden lange files gemeld. Vooral bij de grensovergang Duitsland-Oostenrijk was er enige tijd sprake van chaos. 'Wie voor één van onze nachttreinen naar de sneeuw kiest, loopt de filestress op besneeuwde wegen mis en reist bovendien relaxt', zegt Kim Steijling van EETC.

Op nieuwjaarsdag vertrekken de Alpen Expres en De Ski-Trein vanaf Utrecht Centraal weer richting de ski-gebieden in Oostenrijk en Italië. 'Er zijn alleen nog last-minute plaatsen beschikbaar', zegt Steijling. Voordelige last-minute plaatsen zijn reeds beschikbaar vanaf 59 euro p.p. retour.

Voor meer informatie: www.eetc.nl. www.alpenexpres.nl, www.skitrein.nl

//einde bericht

Bron: Euro-Express Treincharter B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: