Pressroom EETC Vakantietreinen B.V.

Vanaf 5 juni met de AutoSlaap Trein naar het zuiden

De eerste zomervakantiegangers per AutoSlaap Trein naar Frankrijk en Italië

Delft, 26 Mei 2009 /EZPress/ - Vrijdag 5 juni aanstaande is het zover, dan begint het zomervakantieseizoen voor de eerste passagiers van de AutoSlaap Trein van 2009.
Vanaf station Den Bosch vetrekken 's avonds de eerste AutoSlaap Treinen van Euro-Express Treincharter (EETC) naar de populaire vakantiebestemmingen in Zuid-Europa. Tot 4 september rijden de treinen wekelijks naar en van Avignon in Zuid-Frankrijk en Bologna en Livorno in Italië.

Geen vakantiestress onderweg
De AutoSlaap Trein blijkt ieder seizoen weer meer reizigers te trekken. Veel vakantiegangers kiezen ervoor om uitgerust op de vakantiebestemming aan te komen. Met de trein geen urenlange files, geen kinderen die zich vervelen op de achterbank, geen noodzakelijke sanitaire stops. 'Kortom, geen vakantiestress onderweg', zegt Kim Steijling van Euro-Express Treincharter. 'Reizen met onze nachttreinen biedt vakantiegangers alleen maar voordelen. De autovakantie begint vrijdag 's avonds in Den Bosch, na een nachtje in ons rijdende hotel komt men de volgende ochtend uitgerust op de eindbestemmingen in Zuid-Frankrijk of Italië aan. Omdat je met de auto reist kun je alle bagage meenemen die je nodig hebt.' Naast de files spelen ook de brandstof- en overnachtingskosten en de dure tolwegen een rol bij de afweging om voor de trein te keizen. Daarbij is de trein ook nog eens een milieuvriendelijke manier van reizen; meer vakantiegangers uit de auto in de trein reduceert immers de CO2 uitstoot. Zodoende werken AutoSlaap Treinreizigers mee aan een beter milieu.

In de watten
'We beschikken over de meest complete trein naar de zon', zegt Leo Weeber, directeur van Euro-Express. 'Ons serviceniveau is hoog. De vakantie begint immers al wanneer de reiziger op de trein stapt. Daarom hebben wij per rijtuig een steward, die de reizigers de hele reis begeleidt en in de watten legt zodat iedereen uitgerust aan z'n vakantie kan beginnen. Net als in voorgaande jaren serveren we weer een warme maaltijd in de coupés, daarnaast kan de reiziger ervoor kiezen om te dineren in het restaurant rijtuig. We zijn er dit ook dit seizoen weer in geslaagd om een voortreffelijk 3-gangen keuze menu op de kaart te zetten tegen een aantrekkelijke prijs. En voor de kleintjes is er een kindermenu.'

Voor nadere informatie: www.autoslaaptrein.nl

//Einde bericht

Bron: Euro-Express Treincharter

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: