Meewind en tegenwind in zoektocht naar eigen biodynamische boerderij

Avondklas 7 september 20.00 uur – Carlijn Geluk en Thomas Grosshanten

Dronten, 22 Augustus 2017 /EZPress/ - Oud-studenten van Warmonderhof, Carlijn Geluk en Thomas Grosshanten, werkten en reisden jarenlang in binnen- en buitenland, op zoek naar een biologisch(dynamische) boerderij om over te nemen. Drie kinderen rijker zijn ze het afgelopen jaar definitief neergestreken op de Zonnegaard in Voorst. Ze vertellen erover in de eerste Avondklas van dit seizoen op Warmonderhof, donderdag 7 september om 20.00 uur.

Zoekend naar een eigen plek, werkten Carlijn en Thomas na hun afstuderen jarenlang op diverse biologisch-dynamische boerderijen. Aanvankelijk vonden ze in Nederland geen bedrijf om over te kunnen nemen. Per camper verkenden ze daarom de mogelijkheden in het buitenland. Tijdens hun zoektocht werd het gezin uitgebreid met drie kinderen. Een schat aan ervaring rijker, zijn ze het afgelopen jaar gestart in Voorst met biologisch-dynamisch landbouwbedrijf de Zonnegaard, met een landwinkel, groenteabonnementen en diverse markten.

Over Warmonderhof Avondklassen
Warmonderhof Avondklassen beginnen altijd om 20.00 uur in de Warmonderhofzaal aan Wisentweg 12 te Dronten. Het zijn openbare avonden voor boeren, burgers en studenten, om elkaar scherp te houden bij ontwikkelingskansen in landbouw, zorg, voeding en ondernemerschap. Elke avond staat op zichzelf. Andere Avondklassen vindt u op www.warmonderhof.nl. Aan gasten van buiten Warmonderhof wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. De Avondklassen worden mede mogelijk gemaakt door de Vereniging voor biologisch-dynamische landbouw en voeding, Stichting Demeter, Stichting Warmonderhof en Aeres MBO Dronten Warmonderhof. In de agenda op de website www.warmonderhof.nl staan alle ingeplande Avondklassen vermeld.

//Einde bericht

Bron: Warmonderhof

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: