Pressroom Between B.V.

Between is een FD Gazelle 2016

Foto:
FD Gazellen 2016

Between behoort tot de snelst groeiende bedrijven in Nederland!

Amsterdam, 17 Oktober 2016 /EZPress/ - Between, een toonaangevende intermediair in de Nederlandse markt van tijdelijk personeel mag zich ‘FD Gazelle 2016’ noemen en krijgt de FD Gazellen award op 22 november aanstaande uitgereikt.

Het Financieele Dagblad reikt jaarlijks de FD Gazellen award uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland, die meer dan 20% per jaar groeien. Between zag haar omzet in de afgelopen jaren met meer dan 35% per jaar groeien.

“Het maakt me trots om te zien dat we de FD Gazellen award toegekend krijgen. Het is een bevestiging voor het team dat we bij de snelst groeiende bedrijven van Nederland horen”, aldus Rein Buijtelaar, algemeen directeur en oprichter van Between. “Onze missie is het streven naar maximale transparantie in de markt tussen professionals en grote publieke en private organisaties. Onze persoonlijke aanpak en betrokkenheid naar zowel de professional als naar de klant onderscheidt ons van de overige aanbieders in onze markt. Deze award geeft ons direct de gelegenheid om onze relaties te bedanken voor het vertrouwen dat zij ons toekennen”.

Over Between
Between is gespecialiseerd in het vinden en contracteren van professionals op tijdelijke basis voor grote opdrachtgevers. Tot onze klanten behoren een groot deel van de landelijke overheid en vooraanstaande corporate multinationals.

De specialisatie van Between omvat het bemiddelen in ICT- en non-ICT professionals voor grote opdrachtgevers. Via Between zijn meer dan 1.100 professionals tegelijkertijd aan de slag.

Naast proactief zoeken naar geschikte kandidaten plaatst Between op haar marktplaats alle door haar verkregen aanvragen. Deze aanvragen zijn toegankelijk voor alle bij Between aangesloten grote leveranciers, niche partijen en zzp`ers.

Between staat voor een transparante arbeidsmarkt met gelijke kansen voor iedereen.

Klanttevredenheidsonderzoek
Uit het jaarlijks klanttevredenheidsonderzoek komt Between goed uit de bus met een gemiddelde van 7,8. De klantloyaliteit is 100%.

Certificeringen
Between is ISO-9001 (kwaliteit), ISO-14001 (milieu) en ISO-27001 (informatiebeveiliging) gecertificeerd. Sinds 2016 is Between ook in het bezit van het SNA-keurmerk NEN 4400-1.

//einde bericht

Bron: Between B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu

Links:
Lees ons persbericht

Volg Between B.V.



Download foto: Low-res Full-res



EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: