Uitreiking Zildjian Award tijden Rockacademie AlumniFest

Award voor de meest talentvolle drummer uitgereikt op donderdag 29 september

Tilburg, 28 September 2016 /EZPress/ - Op donderdag 29 september reikt Musik Meyer Benelux de Zildjian Award 2016 uit aan de meest talentvolle Rockacademie drummer. De uitreiking vindt plaats tijdens het jaarlijkse Rockacademie AlumniFest in MIDI Tilburg. De uitreiking zal omstreeks 22.45 uur plaatsvinden.

De winnaar van de Zildjian Award 2016 krijgt niet alleen een Zildjian bekken naar keuze, ook gaat Zildjian het gesprek met de winnaar aan en kijken of de drummer kan worden opgenomen in hun talententraject.
Zildjian is het bekendste bekkenmerk ter wereld en met zijn 400 jaar het oudste familiebedrijf in Amerika. Zildjian is huisleverancier van Rockacademie en vindt het belangrijk om talenten te ondersteunen.
Henk van Steenwijk, artist & relations manager Musik Meyer Benelux, zal de Award namens Zildjian uitreiken tijdens het Rockacademie AlumniFest, een muzikaal programma dat voor iedereen gratis toegankelijk is. Vanaf 22.00 uur treden Thomas Pieters, Nick en de Doorsnee en Brugklasbeatz op in MIDI Tilburg. Voorafgaand worden de propedeuses en de diploma’s uitgereikt in het besloten gedeelte van de avond.

//Einde bericht

Bron: Fontys

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: