Het aantal verhuisdozen is online geschat voor jouw huis

Apeldoorn, 14 Oktober 2014 /EZPress/ - Jaarlijks verhuizen ongeveer 1,5 miljoen mensen in Nederland. Verhuizen wordt door veel mensen ervaren als erg stressvol. VerhuisdooZ.nl probeert de doe-het-zelf verhuizers zoveel mogelijk te ondersteunen en heeft nu voor ieder huis in Nederland geschat hoeveel verhuisdozen er nodig zijn voor de verhuizing.

Wat is het?
VerhuisdooZ.nl heeft gemerkt dat veel mensen zich afvragen hoeveel verhuisdozen men nodig heeft voor de verhuizing. Het exacte aantal verhuisdozen per woning en huishouden kan enorm verschillen. VerhuisdooZ.nl heeft van iedere woning in Nederland een online `huisprofiel` gemaakt waarop je kan zien hoeveel verhuisdozen je nodig hebt.

Hoe de online tool werkt
VerhuisdooZ.nl helpt graag iedereen die nog geen antwoord heeft op deze vraag. De website geeft voor ieder huis in Nederland (7.3 miljoen huizen) online een “Huisprofiel” met een schatting hoeveel verhuisdozen er nodig zijn voor dat specifieke huis. Bij ieder huis is rekening gehouden met de gezinssamenstelling, gezinsleeftijd, woningtype, oppervlakte en inhoud van de woning. Deze gegeven zijn afkomstig uit openbare bronnen van het CBS (Centraal Bureau Statistiek ) en uit het BAG van de Gemeenten.

Check het zelf
Check zelf gratis hoeveel verhuisdozen er naar schatting nodig zijn met je eigen “huisprofiel” op www.verhuisdooz.nl/aantal-verhuisdozen

Innovation Award
VerhuisdooZ.nl is genomineerd voor de Blauwe Tulp. Al acht jaar is de Blauwe Tulp dé felbegeerde hoofdprijs van de Innovation Awards. VerhuisdooZ.nl heeft met zijn online tool om het aantal verhuisdozen te berekenen laten zien op dit moment een echte `gamechanger` te zijn in de categorie van Travel & Transportation.

//Einde bericht

Bron: VerhuisdooZ.nl

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: