Pressroom Wolters BV

IKenIK.nl geeft extra gas en schakelt versnelling door

Foto:
Logo IKenIK.nl

Makkelijk en snel, IKenIK.nl

DEVENTER, 16 Juli 2014 /EZPress/ - Wie voor 15.00 uur zijn aankoop afrond bij de hipste baby- en kinderwinkel van Nederland – IKenIK.nl, kan bij heel veel producten een supersnelle levering verwachten. Een groot deel van het assortiment kan zelfs de volgende werkdag worden afgeleverd. Tevens beschikt IKenIK.nl over een noviteit voor koopjesjagers.

Voor 15.00 uur besteld
Heel veel producten van IKenIK.nl zijn supersnel leverbaar. Zelfs zo snel, dat wanneer je voor 15.00 uur de bestelling afrond, ze vaak de volgende dag al worden bezorgd. De webshop geeft bij elk product de actuele levertijd aan. Wanneer de bestelling grote meubelstukken bevat, wordt er een persoonlijke afleverafspraak met de klant gemaakt.

Koopjesjagers
Ook voor koopjesjagers is het winkelen bij IKenIK.nl nu extra makkelijk gemaakt. De outlet van de webshop is namelijk opgedeeld in leeftijdscategorieën. Zo zijn bezoekers altijd binnen één oogopslag op de hoogte van de meest actuele aanbiedingen. Tevens is het mogelijk om, in plaats van op leeftijd, op productsoort te selecteren. Het actuele (outlet)aanbod én de levertijden van IKenIK.nl zijn te bekijken op www.IKenIK.nl.

//einde bericht

Bron: Wolters B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu

Links:
IKenIK.nl
Waarom IKenIK.nl?
Bekijk aanbiedingen



Download foto: Low-res Full-res



EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: