Pressroom Lami Wood B.V.

Stair Care ontwikkeld met Indiaas bedrijf de Safe Steps

Foto:
8 verschillende kleuren, goed te combineren bij hout[decor]tinten en effen geschilderde tinten.

Dat Stair Care actief is dat is goed te merken. Het Out of the Box denken van de medewerkers heeft er toe geleid dat het bedrijf mee dingt in de Dubai innovatie Award 2013 met het unieke product “de Safe Steps`

Roelofarendsveen, 10 Juni 2013 /EZPress/ - In samenwerking met het Indiase bedrijf W-Plast Plastics Ltd heeft Stair Care de safe steps ontwikkeld. De safe steps zijn trap halve maantjes,vervaardigd van een speciale kunststof samenstelling waardoor de safe steps een zeer stroeve oppervlakte hebben en iedere trap een stuk veiliger maakt.
De uitdaging zat hem in een aantal punten. Het moest makkelijk te monteren zijn door iedere consument, geschikt zijn voor de meeste toegepaste trappen, waaronder ook de traprenovatie treden kleuren, milieu vriendelijk en scherp geprijsd, zodat het voor een grote doelgroep geschikt is, aldus Simon van Eijk directeur/eigenaar.

• De safe steps trap maantjes zijn gemaakt van een PE-PP plastic. Dit is de meest milieu vriendelijkste plastic en is goed afbreekbaar en te recyclen.
• De safe steps trap maantjes zijn eenvoudig op de goede maat te snijden of te knippen en kunnen met de bijgeleverde acryl stikkers op de meeste ondergronden makkelijk worden vast geplakt.
• De safe steps zijn er in een aantal transparante kleuren waarbij ze ook goed toe te passen zijn bij verschillende houtsoorten, daarnaast zijn ze ook leverbaar in een aantal effen kleuren. waaronder grijs, bruin en antraciet die goed toe te passen zijn op de geschilderde trappen.
• De safe steps zijn een prima alternatief voor de traditionele stoffen trapmaantjes, en bieden diverse voordelen zoals, optimale anti slip, makkelijk schoon te maken, geen omkrullende hoekjes wat struikel gevaar geeft, geen krab-plank voor huisdieren, vlekken behoren tot het verleden, makkelijk in iedere maat te snijden en geven een geluiddempende werking bij het belopen van de trap!

//einde bericht

Bron: Lami Wood B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu

Wilt u informatie, documentatie of foto`s ontvangen? Stuur een e-mail naar http://www.lamiwood.nl/contact_us.php of neem telefonisch contact op met:
Handels onderneming Lami Wood B.V. branding naam Stair Care
Veenderveld 47e
2371 TT Roelofarendsveen
Telefoon: 071-3320020
E-mail: info@lamiwood.nl

Links:
Safe Steps kunststof trapmaantjes
Safe Steps complete set van 13 stuks

Volg Lami Wood B.V.



Download foto: Low-res Full-res



EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: