Hogeschool Windesheim implementeert AltiGen MaxACD Call / Contact Center voor Lync 2010

Utrecht, 25 Mei 2012 /EZPress/ - AltiGen Benelux BV, de toonaangevende leverancier van geïntegreerde Microsoft gebaseerde Unified Communication oplossingen, kondigt vandaag aan dat Hogeschool Windesheim AltiGen`s MaxACD Call /Contact Center oplossing heeft ingezet voor Microsoft Lync 2010.

Hogeschool Windesheim is een brede instelling voor hoger onderwijs. Met meer dan 21.500 studenten, duizenden andere studiedeelnemers en 1769 medewerkers op locaties in Zwolle, Lelystad en Almere, is Windesheim een van de grootste hogescholen in Nederland. Naast het leveren van hoger onderwijsmogelijkheden voor studenten, heeft Windesheim een aantal bloeiende onderzoeksinstituten die een verscheidenheid aan thema`s bestuderen.

In 2012, is Hogeschool Windesheim begonnen met de implementatie van Microsoft Lync Server 2010 (een migratie van OCS). Als onderdeel van haar Lync inzet, erkende Hogeschool Windesheim dat zij een nieuw contactcenter nodig zou hebben om haar Microsoft technologie-investering te complementeren. Drie afdelingen met in totaal 41 medewerkers (agenten) en 3 afdelingshoofden (supervisors) maken gebruik van AltiGen’s uitgebreide Call / Contact Center functionaliteit.

"MaxACD voor Lync combineert verscheidene, afzonderlijke en onontkoombare Call / Contact Center applicaties in een geïntegreerd systeem dat werkt met Lync", zegt Robert Kremer, ICT-manager Hogeschool Windesheim. "Het is mogelijk om gesprekken in de wacht te zetten op volgorde van binnenkomst, voorzien van specifieke teksten / meldingen, gesprekken op te nemen en gesprekken te routeren naar die medewerker meest geëquipeerd om het gesprek te beantwoorden. De uitgebreide rapportagefuncties zullen ervoor zorgen dat we de best mogelijke service bieden aan onze studenten, medewerkers en relaties.”

Volgens Jeroen Andre de la Porte, Commercieel Directeur van AltiGen Benelux BV, "Hogeschool Windesheim heeft een fantastische reputatie in Nederland en we zijn trots dat een bedrijf met een sterke reputatie voor kwaliteit in het onderwijs heeft gekozen voor MaxACD om service te bieden aan haar studenten.”

De AltiGen MaxACD server oplossing voor Microsoft Lync 2010 (technet.microsoft.com/en-us/lync/hh972602) biedt geïntegreerde Call / Contact Center client applicaties voor agenten (medewerkers) en supervisors (afdelingshoofden), ontworpen om de gespreksafhandeling en de agentproductiviteit te verbeteren. De MaxACD oplossing is ontworpen voor in-house (op locatie of in de cloud): Call / Contact Centers, helpdesks en/of verkoopafdelingen, variërend van 5 tot 510 agenten / gebruikers. De toepassing zet o.a. de beller in de wacht, geeft positiemelding, gemiddelde wachttijd en distribueert de oproep in de volgorde waarin ze is ontvangen.


//Einde bericht

Bron: Hogeschool Windesheim

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: