Minister Verhagen gastheer TEDxBinnenhof

Den Haag, 04 April 2012 /EZPress/ - Minister Verhagen van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie (EL&I) is op 25 juni 2012 gastheer van TEDxBinnenhof Catwalk for Innovation in de Ridderzaal. TEDxBinnenhof zal via live-stream op andere plekken in Nederland en op diverse ambassades in het buitenland te volgen zijn.

‘Innoveren, de zoektocht naar vernieuwende producten en diensten, doe je niet alleen voor de markt. Innovatie draagt bij aan oplossingen die nodig zijn voor de grote maatschappelijke uitdagingen, zoals vergrijzing, duurzaamheid of volksgezondheid, waar we nationaal en internationaal voor staan. Dat zijn de groeimarkten van morgen. TEDxBinnenhof biedt een breed en internationaal podium voor kennisuitwisseling, discussie, om elkaar te ontmoeten en om nieuwe innovatieve ideeën op te doen’, aldus Minister Verhagen.

TEDxBinnenhof Catwalk for Innovation vindt plaats van 14.00 uur tot 15.30 uur. 10 sprekers zullen op een catwalk een presentatie `TEDtalk` houden van 7 minuten in de Ridderzaal. Op meerdere locaties verspreid door het hele land en op ambassades wereldwijd worden gelijktijdig side events georganiseerd voor en door bedrijven, kennisinstellingen en regionale organisaties.

//Einde bericht

Bron: Ministerie van EL&I

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: