Pressroom DERBIGUM Nederland B.V.

DERBIGUM NEDERLAND vernieuwt STABU-bestekkenservice

Delft, 07 December 2011 /EZPress/ - De STABU-bestekkenservice is een handige tool om het Derbigum concept van de producent, via de dakaannemer, naar de eigenaar gestalte te geven en elkaar te binden op bouwkundige, juridische, duurzame maar ook milieutechnische gronden. Via deze service wordt het juiste product geadviseerd aan architecten, bestekschrijvers, eigenaars, dakaannemers, e.d.

De bestekkenservice, toegankelijk via www.derbigum.nl, is nu gebruiksvriendelijker dan ooit. Onlangs werd de STABU-bestekkenservice helemaal vernieuwd en geüpdate. Hierdoor kan Derbigum Nederland zijn voorschrijvers een gebruiksvriendelijker systeem aanbieden. Wanneer men nu op www.derbigum.nl doorklikt naar de STABU-bestekkenservice, treft men een ingekort keuzemenu aan. Nadat hier het type ondergrond wordt aangevinkt, worden de constructies visueel weergegeven. Het systeem leidt zijn gebruikers op een betrekkelijk eenvoudige manier door het verdere keuzeproces heen. Dit verkleint de foutkans in de STABU-bestekken aanzienlijk. Het bestek toont vervolgens een compleet, kant-en-klaar daksysteem, door STABU goedgekeurd.

Test het zelf even uit op onze website www.derbigum.nl!

OVER Derbigum– www.derbigum.nl

De Belgische onderneming Derbigum, het moederbedrijf van Derbigum Nederland, is gespecialiseerd in energiebesparende en energieproducerende dakbedekkingsmaterialen. De onderneming, gestart in 1932 als familiebedrijf in de waterdichting van daken en platte oppervlakken, investeert vandaag fors in vernieuwende producten voor duurzaam bouwen en energiebeheer. Eind 2008 kreeg Derbigum nog de Best Innovator Award Belgium 2008 toegekend. Daarnaast kreeg de onderneming, als enige Europese bedrijf, van de Europese Commissie de EMAS Award 2008 voor zijn continue inzet voor milieubehoud. In mei 2011 werd Derbigum nog beloond met de Belgische Energie- en Milieuprijs, in de categorie Business Sustainable Development.

De groep telt drie productie-eenheden – twee in België (Lot & Perwez) en één in de Verenigde Staten (Kansas City) – en stelt wereldwijd 380 medewerkers tewerk. Meer dan twee derde van de productie is bestemd voor export. De geconsolideerde groepsomzet van Derbigum bedraagt 115 miljoen euro. DERBIGUM is erkend door BIPV (Building Integrated Photovoltaics), dat systemen en concepten regelt waarin het fotovoltaïsche element niet alleen de functie heeft om elektriciteit te produceren, maar ook een rol speelt als bouwelement.

Het logo en de baseline ‘Making Buildings Smart’ geven de missie van Derbigum duidelijk weer: innovatieve en duurzame oplossingen op maat ontwikkelen met als doel opdrachtgevers energiekosten te besparen, herbruikbare energie te produceren, de duurzaamheid te verhogen en zodoende de ecologische voetafdruk van het gebouw te beperken.

//einde bericht

Bron: DERBIGUM Nederland B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu

Contactgegevens Derbigum Nederland

Ann Van den Wyngaert
Marketing Coordinator
Bergensesteenweg 32
B – 1651 LOT
België
Tel +32 2 334 87 11
avd@derbigum.com

Ben Sengers
Directeur Derbigum NL
Olof Palmestraat 18
NL – 2616 LR DELFT
Nederland
Tel 06 22 66 08 98
ben.sengers@derbigum.com

Volg DERBIGUM Nederland B.V.




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: