Tensing succesvol in concept validatie ‘Waterkracht’ bij Evides

Zaltbommel, 27 Oktober 2011 /EZPress/ - Drinkwaterbedrijf Evides heeft een belangrijke stap van het Asset Managementvernieuwingsprogramma ‘Waterkracht´ succesvol doorlopen. Dit programma heeft als doel operationele asset management-processen optimaal te ondersteunen door zoveel mogelijk synergie te creëren tussen de verschillende systemen en disciplines die hierbij betrokken zijn, zoals CAD, GIS, EAM, ERP, planning en scheduling.

In deze concept validatie voerde Tensing een integratietest uit waarbij zoveel mogelijk standaard ArcGIS 10-componenten aan het ontwerpsysteem (Autocad) en het Enterprise Asset Managementsysteem (Infor) zijn gekoppeld. Tensing implementeert in deze stap de ArcGIS-suite van Esri.

Na afronding van deze eerste fase van de concept validatie loopt op dit moment de tweede fase van het project. Hierbij worden enkele nieuwe systemen geïntroduceerd, zoals CRM, scheduling en de integratie met de bestaande systemen. Het doel is om onderlinge samenhang van de nieuwe configuratie en interfaces te toetsen en een start te maken met het voorbereiden van de migratie van data uit het huidige GIS naar ArcGIS Server.

“Uiteraard zijn wij zeer verheugd over het succesvolle verloop tot nu toe, en hopen we op een lange en vruchtbare samenwerking met de diverse partners en Evides”, aldus Sophie Verbeek, Manager Business Development bij Tensing.

//Einde bericht

Bron: Tensing b.v.

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: