Pressroom ZyXEL Communications BV

Nieuw trainingscentrum ZyXEL Benelux open

Hoofddorp, 08 Januari 2009 /EZPress/ - deze week zijn de data bekendgemaakt voor de trainingen in het eerste kwartaal voor 2009. Hiermee wordt het nieuwe trainingscentrum voortvarend in gebruik genomen. Dit nieuwe trainingcentrum is ingericht om technische trainingen op hoog niveau te kunnen geven, waarbij de cursisten zelf met apparatuur aan de slag gaan.

'Dit is een nieuwe stap van ZyXEL, waarmee we tonen dat we ons commiteren aan onze partners, zowel commercieel als technisch' aldus Albert Lee, managing director van ZyXEL Benelux. 'ZyXEL producten hebben een reputatie hoog te houden als het gaat om kwaliteit. Het is daarbij van essentieel belang dat onze partners de kennis hebben om de mogelijkheden van onze producten optimaal te benutten. Onze praktijk trainingen zorgen daarvoor'.

Op de website van ZyXEL (www.zyxel.nl) staan de onderwerpen, data en voorwaarden van de trainingen vermeld. Op dit moment worden er vijf verschillende trainingen aangeboden: Ethernet, Hospitality, VoIP, Security en Wireless. Alle trainingen worden afgesloten met een officieel examen, waarna de geslaagden een certificaat ontvangen.

//einde bericht

Volg ZyXEL Communications BV




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: