Pressroom ZyXEL Communications BV

ZyXEL lanceert de ZyWALL USG 100

Foto:
ZyXEL ZyWALL USG 100.

Enterprise Security Solution voor het MKB

Hoofddorp, 15 Oktober 2008 /EZPress/ - Vandaag lanceert ZyXEL de ZyWALL USG 100 Enterprise Security Solution voor het MKB. De ZyWALL USG 100 wordt gepositioneerd als een complete beveiligingstoepassing van kantoren met maximaal 25 werkplekken.

Binnen het MKB bestaat dezelfde behoefte aan netwerkbeveiliging zoals die momenteel enkel voor grote bedrijven beschikbaar is. ZyXEL heeft deze behoefte gesignaleerd en heeft een compleet nieuw platform gecreëerd om het MKB dezelfde robuuste beveiligingsmogelijkheden te bieden op een toegankelijke manier.

'Simpel gezegd is de USG 100 veel meer dan een firewall, het is een toepassing die een netwerk beschermt tegen allerlei soorten bedreigingen, variërend van malware, indringers tot spam. Maar daarnaast biedt de USG 100 ook VPN support – SSL (Secure Sockets Layer) en IP Security – om thuiswerkers te faciliteren en verschillende netwerken veilig te koppelen, bandwithmanagement en nog een aantal andere functionaliteiten' zegt Albert Lee, managing Director van ZyXEL Benelux.

Solution providers kunnen de USG 100 op afstand monitoren en beheren. Hetzelfde gebruiksgemak geldt ook voor bijvoorbeeld traffic management, waarbij nieuwe definities snel en eenvoudig kunnen worden ingesteld om VoIP-verkeer – of andere bedrijfskritische toepassingen – voorrang te geven zodat de prestaties altijd optimaal zijn.

ZyXEL heeft een eigen Ant-Virus toepassing ontworpen die ICSA-gecertificeerd is, maar u kunt ook kiezen voor de Kaspersky oplossingen om uw netwerk vrij te houden van virussen. De anti-spam functionaliteit is gratis en overige aanvullende services zijn verkrijgbaar in abonnementsvorm.

'ZyXEL levert een fantastisch alternatief voor het huidige productaanbod om MKB netwerken en kleine kantoornetwerken te beschermen tegen de bedreigingen van het internet. De USG 100 is enkele honderden euro's goedkoper dan concurrerende producten, is zeer betrouwbaar, eenvoudig in gebruik en dé oplossing voor bescheiden netwerken die enterprise-level bescherming zoeken.' aldus Leon James Director of Marketing ZyXEL Benelux. 'Bij deze nieuwe productrange biedt ZyXEL gratis verkoop training en een 'buy three – technical training free' programma voor geregistreerde partners. Registreren kan via www.zyxel.nl en de actie loopt tot 31 januari.'

//einde bericht

Volg ZyXEL Communications BV



Download foto: Low-res Full-res



EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: