Pressroom ZyXEL Communications BV

ZyXEL showt solutions op Broadband World Forum

Hoofddorp, 24 September 2008 /EZPress/ - ZyXEL Communications, wereldwijd toonaangevend op het gebied van breedband internet toegang, zal aanwezig zijn op de Broadband World Forum Europe (BBWFE) beurs, Europa's toonaangevende conferentie en beurs voor de telecom industrie die plaatsvindt van 30 september tot 2 oktober in Brussel.

Tijdens de beurs zal ZyXEL showen hoe haar breedband technologie telco operators en service providers de mogelijkheid biedt om uitgebreidere service en betere gebruikservaring te leveren. Op standnummer 254 zal ZyXEL zich op twee gebieden richten: IP Access Network Topology (COE) met als thema 'Innovative Service Enabler – Profit through Differentiation' en Customer Premise Equipment (CPE) met als thema 'Broadband Digital Living – Step into the World of Multi-Service Distribution.' ZyXEL's product specialisten zullen de mogelijkheden laten zien die ZyXEL biedt qua end-to-end oplossingen voor zowel cetral office als client gebruikers.

COE: Innovative Service Enabler – Profit through Differentiation
De specialisten van ZyXEL zullen het innovatieve central office equipment portfolio tonen waarmee aan elke vraag van telecom en service bedrijven tegemoet kan worden gekomen. Deze producten bieden technologie voor snelle en eenvoudige internet toegang, waaronder Carrier ethernet, WiMAX, PON en xDSL.

'ZyXEL biedt de flexibiliteit om hard- en software aan de wensen van de klanten aan te passen om een gedifferentieerde marktbenadering mogelijk te maken, waarbij de juiste techniek aan elk business model gekoppeld kan worden.' Aldus Dr. Yuh-Long Chen, directeur bij ZyXEL.

CPE: Broadband Digital Living – Step into the World of Multi-Service Distribution
De thuisnetwerkoplossingen van ZyXEL bieden de klanten van telecom en service providers een rijke netwerkervaring. Op de stand van ZyXEL is een digitale omgeving te zien met een brede range aan producten voor netwerk services, entertainment, home monitoring en personal Communications. Zowel voor het thuiskantoor, de huiskamer als een Multi-media omgeving heeft ZyXEL een brede range (consumenten) producten waaronder WiMAX, IADs, IP SIP camera's, set-top boxes, opslagapparatuur en VoIP telefoons.

ZyXEL's presentatie is erop gericht de mogelijkheden op het gebied van broadband content, entertainment, applicaties en services te tonen die dankzij de nieuwste technieken binnen bereik komen.

//einde bericht

Bron: ZyXEL Communications B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu

Volg ZyXEL Communications BV




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: