Pressroom ZyXEL Communications BV

ZyXEL wint opnieuw grote VDSL2 Tender voor 480.000 aansluitingen

Hoofddorp, 19 September 2008 /EZPress/ - ZyXEL Communications maakt bekend dat zij opnieuw een VDSL2 access equipement Tender heeft gewonnen bij Chunghwa Telecom. Het is het grootste aankoop contract van Chunghwa Telecom tot nu toe. Het contract voegt opnieuw 480.000 lijnen toe aan de eerder al uitgerolde 1,1 miljoen VDSL2 lijnen met ZyXEL apparatuur.

Afgelopen jaren heeft Chunghwa Telecom zwaar geïnvesteerd in het 'Next Generation Access Network' om aan het eind van dit jaar minimaal een miljoen aansluitingen te hebben gerealiseerd. Daarnaast wil het bedrijf het aantal gebruikers van haar Movie on Demand (MoD) service ook over het miljoen tillen dit jaar.

Eerder dit jaar heeft ZyXEL al een 200.000-lijns en een 89.000-lijns tender gewonnen, terwijl in 2007 ook al 340.000 lijnen geleverd zijn. Het nieuwe 480.000-lijnen contract heeft ZyXEL gewonnen vanwege de superieure kwaliteit van de producten en vanwege de technische expertise waarmee ZyXEL het vertrouwen van Chunghwa Telecom heeft gewonnen.

'Het voortzetten van de relatie met Chunghwa Telecom toont aan dat ZyXEL een stabiele partner is die technologisch voorop loopt' zegt Dr. Yuh-Long Chen, ZyXEL's directeur. 'Bij ZyXEL staan we klaar om opnieuw voor Chunghwa Telecom aan de slag te gaan. We stellen graag onze ervaring en expertise ter beschikking om deze vruchtbare samenwerking voor te zetten.'

Om Chunghwa Telecom te helpen haar VDSL2 infrastructuur eenvoudig aan te leggen levert ZyXEL zowel de de 'central office' als de 'customer premise' apparatuur, voorzien van enhanced performance, Quality of Service, beveiliging en bandwith management. Hierdoor kan Chunghwa Telecom Triple-Play (data, spraak en video) diensten van heel hoge kwaliteit aanbieden, waaronder de eerder genoemde Movie on Demand.

Als erkend groene onderneming heeft ZyXEL niet alleen zichzelf verplicht om energieverbruik en CO2 emissies terug te brengen, maar zet zij zich ook in voor 'groener' gedrag van haar klanten en een groenere samenleving. De VDSL2 apparatuur die ZyXEL levert voldoet dan ook aan alle internationale standaarden op milieugebied. Daarnaast is bij het ontwerp van hardware en firmware speciale aandacht aan stroomverbruik zodat de apparatuur zeer zuinig is. Als bijkomstigheid leidt de stroombesparing op termijn ook tot lagere kosten voor de gebruikers.

//einde bericht

Bron: ZyXEL Communications B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu

Volg ZyXEL Communications BV




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: