Belcompany biedt operator onafhankelijke hosted e-mailoplossing

Veenendaal, 21 Mei 2007 /EZPress/ - Belcompany biedt vanaf heden een operator onafhankelijke e-mailoplossing aan onder de naam Belcompany Hosted Exchange. Deze dienst wordt aangeboden via de zakelijke verkooppunten van BelCompany en via Belcompany Business Solutions en is bedoeld voor de zakelijke markt.

Mobiel werken voor een vast bedrag per maand
De opkomst van de mobiele telefoon heeft er voor gezorgd dat werknemers effectiever en productiever zijn gaan werken. Met de nieuwste technologieën is het mogelijk om de efficiency en productiviteit van werknemers nog verder te verhogen. Hosted Exchange van BelCompany biedt bedrijven hun eigen professionele Exchange omgeving voor een vast bedrag per maand, zonder dat er hardware of software-uitbreidingen van het bestaande IT-netwerk nodig zijn. Met deze service biedt Belcompany haar klanten de mogelijkheid om ook mobiel altijd en overal op de hoogte te zijn van de laatste afspraken en e-mailberichten. Deze dienst wordt geleverd in samenwerking met Info Support b.v. waarbij Info Support het operationeel beheer van het platform verzorgt.

Over BelCompany
BelCompany Nederland BV is een internationale detailhandelsorganisatie, gespecialiseerd in mobiele communicatie. Wij bieden onze klanten de grootste keuze uit alle merken mobiele telefoons, abonnementen, accessoires, prepaid producten en (inter)nationale telefoonkaarten, maar ook ADSL, internettelefonie, navigatie, dataproducten, mobiel entertainment en internetdiensten.

Consumenten worden via onze winkels bediend. De 160 Nederlandse filialen zijn gelegen op A-locaties in middelgrote en grote steden. BelCompany Business Solutions draagt zorg voor de dienstverlening aan zakelijke klanten. Als marktleider in Nederland bieden wij voor elke klant een filiaal dichtbij huis, als eerste de nieuwste toestellen, een voortreffelijke service en de scherpste tarieven. Omdat we de klant serieus nemen, heeft BelCompany uitsluitend goed opgeleid personeel in dienst. Mensen met verstand van mobiele communicatie, die een deskundig en onafhankelijk advies kunnen geven.

Over BelCompany Business Solutions
Speciaal voor de zakelijke markt is binnen BelCompany de afdeling BelCompany Business Solutions (BBS) actief. BBS is de telecompartner voor bedrijven die optimaal bereikbaar willen zijn, zonder daarbij afhankelijk te zijn van netwerken of fabrikanten.

Info Support b.v.
Info Support is een solide en innovatieve IT-dienstverlener met 300 medewerkers in Nederland (250) en België. Het dienstenpakket van Info Support omvat training, professional development, life cycle management en hosting. Sinds de oprichting in 1986 dient de gezonde financiële positie van Info Support als basis voor voortdurende investering in kennis. Deze kennis past men toe in het ontwikkelen en onderhouden van software. Het gaat hierbij om zowel transactieverwerkende als Business Intelligence systemen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van moderne technologieën zoals Enterprise Java en Microsoft .NET. De eigen softwareontwikkelstraat, Endeavour, staat garant voor hoge productiviteit en een beheersbaar ontwikkelproces.

De afdeling Managed IT Services beheert wat Info Support bouwt en levert tevens verschillende hosting diensten. Als Gold Certified Hosting Partner behoort Info Support tot een selecte groep gecertificeerde aanbieders van het Microsoft Hosted Messaging and Collaboration platform waaronder ook Hosted Exchange valt. Het Hosting platform van Info Support wordt tevens door andere ICT-bedrijven als motor voor hun gehoste diensten gebruikt.


//EINDE PERSBERICHT

Bron: Info Support B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution. www.ezpress.eu




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: