Pressroom ZyXEL Communications BV

ZyXEL switches met lifetime warranty en Next Business Day Replacement

Foto:
ZyXEL GS 2024, Gigabit 24 poorts L2 switch

Hoofddorp, 11 Juli 2008 /EZPress/ - ZyXEL Communications, toonaangevend op het gebied van breedband internet toegang, heeft besloten om haar managed en chassis switches standaard 5 jaar garantie te geven, die door online registratie verlengd kan worden tot limited lifetime warranty. Bovendien krijgt de gebruiker er na registratie gratis een jaar Next Business Day replacement bij.

ZyXEL heeft het afgelopen half jaar met enkele nieuwe producten haar portfolio gecompleteerd zodat ze een switch range kan presenteren die loopt van een 5-poorts desktop switch tot een chassis switch. Van Fast Ethernet tot 10G switches, met UTP of fibre aansluiting. De mogelijkheden zijn legio. Na het portfolio is de service propositie ook aangepast aan de vraag uit de markt. Op unmanaged en webmanaged switches, de ES en GS 100 en 1000 serie, geeft ZyXEL standaard 3 jaar garantie. Op de managed en chassis switches, de ES en GS 2000 serie en hoger, de XGS serie en de MS-serie geeft ZyXEL standaard 5 jaar garantie met de mogelijkheid deze online gratis te verlengen tot limited lifetime plus 1 jaar Next Business Day Replacement.

ZyXEL staat bekend om haar telecom-kwaliteit. Ook voor haar switches hanteert ZyXEL weer deze hoge kwaliteitsnorm. Dit uit zich aan de buitenkant bijvoorbeeld bij de desktopswitches in een metalen behuizing, maar komt vooral naar buiten in de ongeëvenaarde prijsprestatie verhouding. Daarnaast levert ZyXEL ook andere netwerkapparatuur, zoals remote access toepassingen, security en wireless producten en IP telefonie oplossingen. De complete IP infrastructuur kan dus door ZyXEL geleverd worden.

Volg ZyXEL Communications BV




Bij dit bericht hoort bijlage Switching PSG 2008.


Download foto: Low-res Full-res



EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: