Pressroom ZyXEL Communications BV

Test door de Tolly Group van de ZyXEL MS-7206 Ethernet Modulaire Switch toont Zero-loss Performance, Low Latency en een milieuvriendelijk stroomverbruik

Foto:
ZyXEL MS 7206 groene core switch

Hoofddorp, 24 Juni 2008 /EZPress/ - ZyXEL Communications, wereldwijd toonaangevend op het gebied van breedband access solutions, heeft haar MS-7206 Ethernet Modulaire Switch laten testen en evalueren door de Tolly Group, een onafhankelijk test instituut. De testresultaten laten zero-loss en low latency performance bij een 192 GbE throughput zien, met tegelijkertijd een zeer milieuvriendelijk stroomverbruik.

Als toonaangevend onafhankelijk test laboratorium heeft de Tolly Group voor alle grote leveranciers wereldwijd gewerkt om haar belangrijkste producten en technologieën te evalueren, zodat producenten specifieke eigenschappen en functies met een uitgebreide evaluatie kunnen onderbouwen. Daarnaast levert de Tolly Group gebruikers een objectieve kijk op een product en kan het de claims van leveranciers bevestigen.

Met name bij toepassingen die hoge snelheden en hoge bandbreedte vergen zijn throughput en latency van een switch de twee belangrijkste criteria van IT managers als ze onderdelen van de switch infrastructuur beoordelen. Technici van de Tolly Group hebben een meting gedaan van de MS-7206's layer2/3 traffic load op de 192 GbE poorten, waarvan de throughput resultaten laten zien dat: 'Zelfs in een complex, volledig belast scenario er geen packet of frame verloren gaat, ook niet als er getest wordt met frames/packets die in grootte variëren van 64 bytes tit 1518 bytes.' Met betrekking tot latency biedt de MS-7206 extreem lage latency zodat de kwaliteit van de verbinding optimaal is. 'De MS-7206 heeft een latency tussen de 5,6 en 15 microseconden; ruim onder de grens waarbij real-time toepassingen zoals spraak- en videoverkeer negatief beïnvloed worden.'

De tests van de Tolly Group bevestigen, dat de ZyXEL's MS-7206 toonaangevende prestaties en switchtechniek levert in vergelijking met concurrenten. Het bewijst dat ZyXEL met haar core Ethernet technologie een nieuw tijdperk instapt.

Bovendien wordt, los van de prestaties en de betrouwbaarheid, ook het energieverbruik van een netwerk meer en meer belangrijk. Bij het ontwerpen van een netwerk worden de beschikbaarheid en de kosten van stroom een steeds belangrijkere factor. Volgens de test van de Tolly Group gebruikt de MS-7206 slechts 555 Watt in idle mode, met slechts 28 watt extra bij een belasting van 100% traffic load. De technici zagen verder dat wanneer men één Gbps poort naar 100% traffic load brachten, de MS-7206 slechts 3.04 watt aan stroomverbruik liet zien. Dus met zijn kostenbesparing op stroomverbruik en milieuvriendelijkheid, maar zonder in te leveren op prestaties en functionaliteit is de MS-7206 uiteindelijk de beste keus voor grote ondernemingen.

De ZyXEL Modulaire Switch MS-7206 is een nieuwe generatie Enterprise core switch. Met zijn hoge throughput, lage latency, redundant management fabric ontwerp en PoE 802.1af full power ondersteuning met externe voeding, kan een onderneming op een eenvoudige manier aan alle eisen voor het huidige netwerk en verwachte groei aan bandbreedte in de toekomst voldoen.

//einde bericht

Bron: ZyXEL

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu

Volg ZyXEL Communications BV



Download foto: Low-res Full-res



EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: