Pressroom ZyXEL Communications BV

ZyXEL wordt NLCW partner

Ook computerwinkels krijgen aandacht van ZyXEL

Hoofddorp, 02 Juni 2008 /EZPress/ - Vandaag maakt ZyXEL Communications, producent van netwerkapparatuur en bij de consument vooral bekend als de modemleverancier van het Telfort ADSL2+ netwerk, bekend een partnerschapsovereenkomst te hebben gesloten met NLCW, de brancheorganisatie voor de betere computerwinkel.

Naast haar brede productportfolio voor bedrijven heeft ZyXEL ook kwaliteitsproducten voor consumenten en kleine bedrijven. De leden van NLCW passen dan ook prima bij ZyXEL; winkels waar service, goed advies en kwaliteit belangrijk is sluiten goed aan bij het kwaliteitsniveau waar ZyXEL voor staat. Deze combinatie brengt kwaliteit om alle fronten bij de consument.

Het partnerschap met NLCW is voor ZyXEL een logisch vervolg in de ontwikkeling van haar partnerkanaal. Na het partnerprogramma voor resellers en de toenadering tot etailers is dit een eerste stap in de ontwikkeling van het retailkanaal. Via dit kanaal brengt ZyXEL de kwaliteit uit haar zakelijke producten ook naar de consument.

//einde bericht

Bron: ZyXEL Communications BV

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu

Volg ZyXEL Communications BV




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: