Pressroom ZyXEL Communications BV

ZyXEL lanceert vernieuwende Draadloze Technologie in de Benelux

Foto:
NWA-3160

Professionele WiFi oplossingen met nieuwe hybride Access Point technologie

Hoofddorp, 19 Mei 2008 /EZPress/ - ZyXEL kondigt vandaag de lancering aan van de nieuwe serie zakelijke draadloos netwerk oplossingen in de Benelux. De nieuwe NWA-3160 hybride Access Point geeft bedrijven de mogelijkheid om een draadloos netwerk te laten groeien van een enkel Access Point tot een compleet beheerd draadloos netwerk met meerdere Access Points en een controller. U hoeft hiervoor geen ingewikkelde en kostbare apparatuur aan te schaffen want de hybride NWA-3160 kan zowel als controller functioneren als aangestuurd Access Point of als losstaand Access Point.

`Met deze hybride technologie beschikken kleine en middelgrote bedrijven over een flexibiliteit die ongeëvenaard is binnen onze industrie` zegt Albert Lee, managing director van ZyXEL Benelux. `De introductie van deze productserie is goed nieuws voor iedereen die overweegt een draadloos netwerk binnen of buiten aan te leggen`.

Deze WiFi producten zijn ontworpen om aan verschillende zakelijke behoeften tegemoet te komen. Het installeren, uitbreiden en beheren van het draadloos netwerk kan eenvoudig vanuit een enkel account. ZyXEL gebruikt de nieuwste MIMO techniek (NWA-3165) die gebruik maakt van signaal reflecties om het bereik te vergroten en het aantal dead spots te verminderen. Samen met de opties om antennes te vervangen voor een specifieker horizontaal of juist verticaal signaal biedt ZyXEL de meest robuuste draadloze netwerktechnologie momenteel verkrijgbaar.

`ZyXEL levert echte plug & play technologie: cell planning en Access Point configuratie behoren tot het verleden.` aldus Albert Lee, `Uiteindelijk scheelt het ondernemers dus gewoon geld. Power over Internet en ingebouwde radius techniek brengen de kosten van de WLAN infrastructuur flink naar beneden. De combinatie van enterprise kwaliteit en lage onderhoudskosten maken ZyXEL een logische keuze.`

//einde bericht

Bron: ZyXEL Communications B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu

Volg ZyXEL Communications BV



Download foto: Low-res Full-res



EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: