Pressroom ZyXEL Communications BV

HD video's vanaf uw netwerk bekijken

Foto:
ZyXEL NSA220, netwerkopslag, maar ook HD-media server

ZyXEL introduceert Digital Media producten

Hoofddorp, 22 April 2008 /EZPress/ - Hij was al mondjesmaat beschikbaar, maar de levering van ZyXEL's NSA220 in de Benelux gaat deze week van start. De ZyXEL NSA-220 is een 'Network Storage Appliance' met twee harddisk slots met een maximum capaciteit van 1.5TB, speciaal ontwikkeld voor de thuisgebruiker.

Wat maakt de NSA220 bijzonder? De NSA220 biedt niet alleen maximaal 1.500 GB netwerkopslagruimte, maar het is ook een universele Plug-and-Play DLNA-server om eenvoudig Multimedia content aan te bieden. DLNA (Digital Living Network Alliance) is een industriestandaard in de electronica, mobile en PC industrie die zorgt voor goede onderlinge digitale aansluitingen. Met de ZyXEL NSA-220, kunnen gebruikers hun digitale collecties afspelen via DLNA-geschikte clients, zoals digitale televisies, mobiele telefoons, media spelers of PDA's.

Met de ZyXEL NSA220 kan men dus zonder gebruik te maken van speciale 'drivers' of moeilijke instellingen van muziek, foto's en films genieten. De uitgebreide media oplossing voor thuis gebruik wordt vaak gebruikt in combinatie met andere media clients zoals ZyXEL's DMA1000 om zo HD-video content te streamen.

Naast de multimedia mogelijkheden beschermt de ZyXEL NSA220 uw bestanden op meerdere manieren. De meegeleverde Memeo Autobackup Software voorziet u van een intuïtief en automatisch backup systeem. Terwijl de slimme 'copy' button de gebruiker de mogelijkheid geeft om bijvoorbeeld van een externe harde schijf, USB stick of mp3-speler een backup te maken, waarbij alle bestanden automatisch in een nieuwe map worden geplaatst. Daarnaast heeft de ZyXEL NSA-220 de mogelijkheid de harddisks in mirror-mode te configureren zodat bij het uitvallen van een harddisk al uw bestanden veilig op de andere harddisk bewaard zijn.

//einde bericht

Bron: ZyXEL

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu

Volg ZyXEL Communications BV



Download foto: Low-res Full-res



EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: