PureNatural introduceert KAMA Ayurveda in Nederland

Amsterdam, 16 Oktober 2007 /EZPress/ - Luxe lijn van authentieke Ayurvedische lichaamsverzorgingsproducten nu beschikbaar: een bijzondere combinatie van natuurlijke producten, spiritualiteit, luxe en maatschappelijk verantwoordelijk ondernemen

16 October 2007.
De Nederlandse onderneming, PureNatural brengt KAMA Ayurveda, een premium brand op het gebied van natuurlijke verzorging, naar Nederland. KAMA (betekent "Verlangen") is internationaal bekend omdat het wordt gebruikt in de beste hotels en spa's in de wereld (zoals The Oberoi Hotels & spas). De producten zijn verkrijgbaar bij geselecteerde winkels en de PureNatural website www.purenatural.nl.

KAMA Ayurveda's lijn van huid-, haar- en lichaamsverzorgingsproducten zijn gemaakt van biologisch geteelde kruiden en planten en gebaseerd op eeuwenoude Ayurvedische recepten. Ayurveda, de zo'n 5000 jaar oude Indiase geneeskunst, is het enige systeem in de wereld dat zo veel aandacht besteedt aan verjonging. De zuivere ingrediënten van KAMA - met inbegrip van koriander, venkel, saffraan, en tumeric - hebben balancerende eigenschappen om welzijn en schoonheid te bevorderen, van binnen en van buiten.

KAMA is in balans met natuur en samenleving. De Ayurvedische lijn van KAMA bevat geen kunstmatige kleurstoffen, geurstoffen, dierlijke ingrediënten of chemicaliën. De verpakking is recyclebaar. KAMA is ook betrokken bij liefdadigheidsprojecten in India zoals het ter beschikking stellen van gratis medische hulp aan mensen die zich dat niet kunnen veroorloven.

De productlijn is geschikt voor zowel mannen als voor vrouwen, en het uitzonderlijk design maakt het een ideaal geschenk. Een van KAMA's sterproducten is een beauty serum genaamd "MIRACULOUS BEAUTY FLUID" gebaseerd op saffraan, dat unieke eigenschappen bezit om de huid stralend, jong en gezond te houden (aanbevolen verkoopprijs: 47 Euro).

Een andere favoriet is het op koriander gebaseerde gezichtsmasker, "NATURAL PLANT MASK" aanbevolen in Ayurveda om de huid te voeden, diep te reinigen en te zuiveren. Het maakt de huid zacht, stralend en fris (aanbevolen verkoopprijs: 20 Euro).

PureNatural bouwt een netwerk op van zorgvuldig geselecteerde spa's en schoonheidssalons, waar de KAMA wellnessbehandelingen worden gegeven zoals in de beste spa's in Azië. Binnenkort zijn de KAMA behandelingen beschikbaar in Salon Vitalite (Amsterdam Zuid), in de Iswara spa op Landgoed Rhederoord en in de grootste Ayurvedische kliniek van Nederland, Premdani.

Voor de lancering van KAMA, biedt PureNatural zeer aantrekkelijke aanbiedingen bij geselecteerde retailers zoals The Health Company (Cornelis Schuytstraat) en The Health Quest (Spiegelgracht) in Amsterdam.

//einde bericht

Bron: PureNatural Nederland B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZpress® News Distribution BV. www.ezpress.eu




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: