Pressroom Lamar Communicatie

Medela Kolfkamerverkiezing

Foto:
De kolfkamer op de Universiteit Utrecht ná de opknapbeurt

Winnende kolfkamer Universiteit Utrecht feestelijk geopend

`s-Hertogenbosch, 05 Juni 2013 /EZPress/ - 5 juni 2013
Gisteren is de opgeknapte kolfkamer van de Universiteit Utrecht feestelijk geopend. Als winnaar van de Medela Kolfkamerverkiezing kreeg de universiteit een opknapbeurt van hun kolfkamer, ter waarde van € 1.000,-. Een fijne en rustgevende kamer met het thema ´back to nature´ was het resultaat. De Kolfkamerverkiezing is dit voorjaar georganiseerd door Medela om kolven op het werk uit de taboesfeer te halen en het belang hiervan te onderstrepen.

Waar ik eerst opzag tegen de kolfmomenten, kijk ik er nu naar uit: even echt ontspannen "


Tijdens de onthulling waren diverse vertegenwoordigers van de Universiteit Utrecht, Medela en de media aanwezig. Voorafgaand was er gelegenheid voor een groepsdiscussie over het belang van borstvoeding en kolven op het werk. Anita Nieuwenhuis (Hoofd Veiligheid en Milieu, Directie Vastgoed & Campus Universiteit Utrecht): “Het faciliteren van kolven past uitstekend in onze filosofie van duurzaam personeelsbeleid. Wij denken mee met iedere levensfase van onze werknemers.”

Natuurlijk
Borstvoeding geven is een van de meest natuurlijke activiteiten voor moeder en baby. Soms is het voor moeders niet mogelijk om ´live´ te voeden en kolven zij de moedermelk af. Dit gaat het best in een rustige, ontspannen omgeving waar je jezelf op je gemak voelt. Om dit gevoel te versterken heeft de ontwerper voor de nieuwe kolfkamer van de Universiteit Utrecht gekozen voor het thema ´back to nature´. Dit komt tot uiting in bijvoorbeeld het fotobehang met bos en een kurkwand. Hierop kunnen moeders een foto van hun kindje hangen, en zo even totaal ontspannen.

Reactie van de winnares
Inzender Kirsten Pols, zelf moeder en gebruiker van de kolfkamer, had de eer om de kolfkamer feestelijk te openen. Zelf is ze blij met het resultaat van de opknapbeurt. “Het effect is groter dan ik van te voren dacht. Waar ik eerst opzag tegen de kolfmomenten, kijk ik er nu naar uit: even echt ontspannen, mijn hoofd leegmaken en met mijn kind bezig zijn. Ik ga een stuk fitter en helderder weer aan het werk daarna.”

Meer weten over het belang van borstvoeding en kolven? Kijk op www.medela.nl.

//einde bericht

Bron: Medela

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu

Links:
website Medela
website Universtiteit Utrecht
Medela Facebook

Volg Lamar Communicatie



Download foto: Low-res Full-res



EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: