Pressroom Lamar Communicatie

Medela Kolfkamerverkiezing

Medela Kolfkamerverkiezing

`s-Hertogenbosch, 03 Januari 2013 /EZPress/ - Afkolven op het werk moet mogelijk zijn. Een goede kolfruimte is daarbij belangrijk. Speciaal hiervoor organiseert Medela van 1 januari tot en met 15 april 2013 de Kolfkamerverkiezing. Werknemers én werkgevers kunnen het bedrijf waar zij werken opgeven en zo kans maken op een opknapbeurt voor de kolfkamer ter waarde van 1.000 euro.

Afkolven is geen taboe, ook niet op je werk! "


Gemiddeld stoppen moeders na drie maanden met het geven van borstvoeding. De reden? Ze gaan weer aan het werk. En bij veel bedrijven is de kolfkamer nog steeds een ondergeschoven kindje. Dat is jammer, want een werkgever is wettelijk verplicht - en vaak ook bereid - om afkolven op het werk mogelijk te maken.

Kans maken op een kolfkamer
Afkolven op het werk is in de praktijk vaak nog een taboe. Soms is er helemaal geen kolfruimte en als er wel een aanwezig is, blijkt het vaak een overgeschoten ‘hokje’. Medela wil moeders en bedrijven graag een handje helpen, door deze Medela Kolfkamerverkiezing te organiseren. Hiermee kan een bedrijf een opknapbeurt voor de kolfkamer winnen ter waarde van 1.000 euro. Zo kunnen moeders doorgaan met borstvoeding geven zolang zij zelf willen. Dat is goed voor de moeder én voor de baby.

Wie wint?
Ieder Nederlands bedrijf maakt kans. Werknemers hebben toestemming nodig van hun werkgever om hun bedrijf in te schrijven. Ook werkgevers kunnen hun bedrijf opgeven. Wie zelf geen kolfkamer heeft om verkiesbaar te stellen, kan meehelpen een winnaar te kiezen door een kanshebbend bedrijf te liken op Facebook. Een belangrijke voorwaarde voor deelname is dat er al een ruimte beschikbaar is die fungeert als kolfkamer. Deze ruimte mag geen andere bestemming hebben (zoals toilet, bezemkast of archiefkast).

Verloop van de verkiezing
Werknemers en werkgevers kunnen van 1 januari tot en met 15 april 2013 hun bedrijf inschrijven via de website van Medela: www.medela.nl. Na 15 april worden de drie grootste kanshebbers vermeld op de Medela Facebook-pagina: www.facebook.com/medela.nl. Iedereen kan mee jureren en zijn stem uitbrengen door middel van een like. Op 26 april wordt de winnaar bekend gemaakt op Facebook en op de website van Medela.

//einde bericht

Bron: Medela

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu

Links:
http://www.medela.nl
http://www.facebook.com/medela.nl

Volg Lamar Communicatie




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: