Pressroom Lamar Communicatie

Al 163 borstkolven verzameld

Medela doneert minstens 815 euro aan Serious Request

`s-Hertogenbosch, 21 December 2012 /EZPress/ - Nog voor het einde van de 3FM-actie heeft een groot aantal vrouwen hun borstkolf ingeleverd. Voor iedere ingeleverde borstkolf doneert borstkolvenproducent Medela 5 euro aan Serious Request. Doel van de actie is de babysterfte tegengaan.

Al 163 borstkolven verzameld. "


Medela hoopt met deze oproep minimaal 200 kolven in te zamelen en daarmee 1000 euro bij te dragen aan Serious Request. Dat aantal komt nu met rasse schreden in zicht. Maar de actie is nog niet voorbij: de borstkolven kunnen nog tot 23 december worden afgegeven.

Iedereen kan inleveren
Medela richt zich tot moeders die hun borstkolf niet meer gebruiken, maar ook tot gezondheidsinstellingen die kolven over hebben. Omdat borstkolven om hygiënische redenen meestal niet hergebruikt mogen worden, is het inzamelen ervan laagdrempelig. De borstkolven mogen van elk willekeurig merk zijn en kunnen worden ingeleverd bij alle vestigingen van Prénatal.

Serious Request
De actie van 3FM en het Nederlandse Rode Kruis, Serious Request, is dit jaar gericht op de bestrijding van babysterfte. Elk jaar sterven ruim 5,5 miljoen baby’s binnen een maand na de geboorte. De oorzaak is het ontbreken van goede medische zorg en begeleiding. Serious Request wil deze ‘stille ramp’ op de kaart zetten.

Moedermelk helpt
Als wereldwijd marktleider in borstvoedingsproducten en borstkolven onderstreept Medela het belang van moedermelk. Moedermelk versterkt het afweersysteem van kwetsbare baby’s en helpt ziektes te bestrijden. Het is voor Medela dan ook vanzelfsprekend om aan deze actie mee te doen.

Verloop van de actie
Het verloop van de actie is te volgen op de actiesite van Serious Request www.kominactie.nl en via de facebookpagina van Medela: www.facebook.com/medela.nl.


Links:
http://www.medela.nl
http://www.kominactie.nl
http://www.facebook.com/medela.nl

Volg Lamar Communicatie




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: