Pressroom Lamar Communicatie

Medela organiseert webcast met topwetenschappers

`s-Hertogenbosch, 10 April 2012 /EZPress/ - Op 20 en 21 april aanstaande vindt Medela’s 7e International Breastfeeding and Lactation Symposium plaats in Wenen. Speciaal voor de pers organiseert Medela een online persconferentie. Via een webcast kunnen journalisten vragen stellen aan een aantal gerenommeerde sprekers van het symposium.

Medela organiseert webcast met topwetenschappers "


Tijdens het symposium bespreken internationaal gerespecteerde onderzoekers hun nieuwste inzichten en bevindingen op het gebied van moedermelk en lactatie. Drie onderwerpen staan centraal: de unieke bestanddelen van moedermelk en wat deze kunnen betekenen voor de gezondheidszorg, de laatste aanbevelingen vanuit onderzoek voor borstvoeding in de praktijk en de waarde van moedermelk op NICU’s (Neonatale Intensive Care Units). Medela wil vertegenwoordigers van de media de mogelijkheid bieden om hun vragen rechtstreeks te stellen aan de sprekers van het symposium.

Doe mee aan de webcast
We nodigen u uit om de webcast te volgen op vrijdag 20 april 2012 van 10:30 tot 11:30 uur (CET, Central European Time). Tijdens de webcast kunt u internationale wetenschappers ontmoeten, inhoudelijke vragen stellen en informatie en inzichten uitwisselen. U kunt deelnemen aan de webcast door op de hierboven aangegeven dag en tijd te surfen naar http://www.medela.com/IW/en/breastfeeding/for-professionals/congress2012/media.html en te klikken op Live Webcast. Deze webcast is openbaar, het is niet nodig om u hier van tevoren voor in te schrijven.

Ga voor meer informatie over de webcast naar www.medela.com/congress en/of neem contact op met:
Veronika Studer, Communicatiemanager bij Medela
tel.: +41/ (0)41 / 769 54 37
email: Veronika.studer@medela.ch
@Medela: Medela Twitter is live voor, tijdens en na het evenement

Deelnemers webcast
Aan de live webcast zullen deelnemen:

Prof. Peter Hartmann
Professor Peter Hartmann is dé toonaangevende borstvoedingsonderzoeker van dit moment. Hij geeft leiding aan de Hartmann Human Lactation Research Group. Deze groep streeft ernaar meer inzicht te krijgen in de samenstelling en productie van moedermelk en in de mechanismen waarmee melk uit de borst wordt verwijderd.

Dr. Lars Bode
Tijdens het symposium presenteert dr. Lars Bode van de Universiteit van Californië enkele belangrijke inzichten uit zijn onderzoek naar de aanwezigheid van oligosacchariden in moedermelk.

Dr. Foteini Hassiotou
Dr. Foteini Hassiotou werkt voor de Hartmann Human Lactation Research Group. Het symposium is haar eerste internationale conferentie sinds zij dit jaar stamcellen ontdekte in moedermelk.

Dr. Tom Hale
Dr. Tom Hale is verbonden aan de Texas Tech University School of Medicine. Hij houdt zich bezig met de invloed van geneesmiddelen op moedermelk.

Prof. Uwe Ewald
Professor Uwe Ewald van het Uppsala University Hospital in Zweden richt zich met zijn onderzoek op gezinsgerichte zorg op NICU’s (Neonatale Intensive Care Units).

//einde bericht

Bron: Medela

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu

Volg Lamar Communicatie




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: