Pressroom ZyXEL Communications BV

ZyXEL maakt digitaal entertainment overal in huis beschikbaar

Foto:
ZyXEL WHD6215

Draadloze gegevensoverdracht voor alle mogelijke HD-apparatuur

Hoofddorp, 08 Maart 2012 /EZPress/ - ZyXEL Communications, ’s werelds grootste leverancier van oplossingen voor breedbandtoegang voor de telecomsector, het MKB en thuisgebruikers, introduceert de WHD6215 Wireless HDMI Kit voor thuisgebruikers. Dit apparaat maakt het mogelijk om content integraal en draadloos naar HD-beeldschermen te streamen vanaf apparatuur met HDMI-ondersteuning, zoals spelconsolers, Blu-ray-spelers en tablets.

Dankzij innovaties in draadloze technologie en gegarandeerde interoperabiliteit met een brede reeks van interfaces en protocollen kunnen zakelijke en thuisgebruikers overal beschikken over draadloze verbindingen. Gebruikers kunnen met HD-multimediaspelers genieten van boeiende content, maar willen deze content ook draadloos kunnen verzenden, zodat ze optimaal kunnen profiteren van hun HD-systemen zonder met een wirwar van kabels te worden geconfronteerd. De WHD6215 HDMI Kit is speciaal ontwikkeld om thuisgebruikers op eenvoudige manier te laten genieten van content. De oplossing maakt het mogelijk om via uiteenlopende voor HDMI gecertificeerde apparatuur via een draadloze verbinding HD-content naar beeldschermen met HDMI-ondersteuning te verzenden. Op deze manier wordt ruimte bespaard, blijft de huiskamer overzichtelijk en kunnen gezinsleden genieten van hoogwaardige media doordat hun entertainmentsysteem wordt ondersteund door de HDMI Kit.

De HDMI kit is ontwikkeld op basis van WiHD™-technologie en uitgerust met een HDMI-zender met vier poorten en een ontvanger die ondersteuning bieden voor gegevensoverdracht op meer dan 60 GHz in plaats van een bandbreedte 2,4 GHz, die door veel elektronische thuisapparatuur in beslag wordt genomen. Hierdoor wordt storing als gevolg van gelijktijdig bandbreedtegebruik voorkomen. Dit ontwerp staat garant voor storingsvrije media-streaming en stabiele verbindingen zonder vertraging of frameverlies. Dit biedt met name uitkomst bij bandbreedte-intensieve toepassingen zoals gaming en het streamen van HD-media.

De WHD6215 past met zijn karakteristieke gegolfde design naadloos binnen moderne interieurs en bij andere elektronische apparaten, zodat gebruikers geheel in stijl van hun home entertainment-systeem kunnen genieten. Het gepolijste, spiegelende zwarte oppervlak glimt zachtjes om blijk te geven van de smaak van de eigenaar. Het apparaat kan op een bureaublad worden geplaatst of aan de wand worden gemonteerd zonder het interieur te verstoren. Dankzij het plug-and-play ontwerp kunnen thuisgebruikers direct na het opzetten van een verbinding genieten van een fascinerende HD-ervaring van bioscoopkwaliteit. De vier HDMI-poorten bieden ruimte aan vier apparaten tegelijk, zodat gebruikers naar believen tussen deze apparaten kunnen wisselen gaming, videotoepassingen of onbeperkte internetcontent.

Meer informatie over het thuis activeren van de draadloze HDMI-verbinding is te vinden op de productpagina voor de Wireless HDMI Kit op www.zyxel.com en verkrijgbaar via de lokale verkoopvertegenwoordiger van ZyXEL.

Volg ZyXEL Communications BV




Bij dit bericht hoort bijlage Datasheet WHD6215.


Download foto: Low-res Full-res



EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: