Pressroom ZyXEL Communications BV

ZyXEL biedt toekomstgerichte zakelijke beveiliging

Foto:
ZyXEL ZyWALL USG serie

Nieuwe, voor IPv6 gecertificeerde ZLD3.0-firmware biedt geavanceerde functionaliteit voor geavanceerde netwerkbeveiliging

Hoofddorp, 29 Februari 2012 /EZPress/ - ZyXEL Communications, ’s werelds grootste leverancier van oplossingen voor breedbandtoegang voor de telecomsector, het MKB en thuisgebruikers, introduceert een opgewaardeerde versie van zijn ZLD3.0-firmware voor de productreeks ZyWALL USG. Deze firmware is gecertificeerd voor IPv6 en uitgerust met een groot aantal verbeterde functies. De nieuwe versie van ZLD3.0 is bestemd biedt zakelijke gebruikers van de producten uit de ZyWALL USG (Unified Security Gateway)-reeks optimale beveiliging tegen de laatste netwerkbedreigingen en indringerpreventie en staat daarmee garant voor een optimale communicatie en bedrijfsprestatie.

Ondersteund door de nieuwe ZLD3.0-firmware zijn de producten uit de USG-reeks in staat om bij dezelfde hoge doorvoersnelheden beveiligingsfuncties zoals pakketinspectie, detectie en filtering te bieden. Zakelijke gebruikers profiteren daarnaast van verbeterde bandbreedteoptimalisatie voor toepassingen die afhankelijk zijn van de netwerkprestatie, zoals VoIP. De met het gouden “IPv6-Ready”-logo gecertificeerde ZLD3.0-firmware biedt zakelijke klanten bescherming tijdens de overstap van IPv4-netwerken naar netwerken die zijn gebaseerd op IPv6. Dit nieuwe internetprotocol maakt een enorm aantal nieuwe internetadressen beschikbaar ter ondersteuning van de wildgroei aan multimediatoepassingen. Aangezien elk systeem binnen IPv6-netwerken een uniek IP-adres krijgt toegewezen en blootstaat aan meer bedreigingen en aanvallen, is de beveiligingsprestatie van cruciaal belang voor de nieuwe infrastructuur.

De nieuwe ZLD3.0-firmware biedt daarnaast een groot aantal functies die het gebruiksgemak bevorderen. Zo draagt het intuïtieve configuratiemechanisme “Easy VPN” zorg voor een automatische configuratie, zodat het ICT-personeel minder tijd kwijt is. De nieuwe beveiligingsfuncties worden direct na het upgradeproces geactiveerd, zodat de netwerkbeveiliging geen seconde wordt onderbroken. Als gevolg van de opkomst van mobiele toestellen en telewerken is er binnen het bedrijfsleven sprake van een groeiende behoefte aan mogelijkheden voor beheer op afstand. Om aan deze behoefte tegemoet te komen, biedt de nieuwe firmware van ZyXEL ondersteuning voor het gebruik van VPN-technologie op iPhones, smartphones met Android en tal van andere mobiele toestellen. Werknemers kunnen daarmee op eenvoudige wijze vanaf elke locatie een verbinding maken met het bedrijfsnetwerk, zonder zich zorgen te hoeven maken over afluisterpogingen of aanvallen door hackers.

De oplossingen uit de ZyWALL USG-reeks zijn ontwikkeld in samenwerking met brancheleidende leveranciers van oplossingen voor content-filtering. De producten zijn uitgerust met uitgebreide en geavanceerde filterfuncties die garant staat voor een grondige en storingsvrije netwerkbeveiliging.

Nadere technische informatie en downloads van de nieuwe ZLD3.0-firmware voor direct gebruik zijn beschikbaar via het gedeelte USG ZLD3.0 op www.zyxel.com.

//einde bericht

Bron: ZyXEL Communications B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu

Volg ZyXEL Communications BV




Bij dit bericht hoort bijlage 2page PDF.


Download foto: Low-res Full-res



EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: