Pressroom ZyXEL Communications BV

ZyXEL verbetert netwerkswitches met IPv6-gecertificeerde software

Foto:
XGS4700-48

Gebruikers kunnen probleemloos op het nieuwe internetprotocol overstappen

Hoofddorp, 23 Januari 2012 /EZPress/ - ZyXEL Communications, ’s werelds grootste leverancier van oplossingen voor breedbandtoegang voor de telecomsector, het MKB en thuisgebruikers, introduceert een speciaal voor IPv6 gecertificeerde softwaretoepassing voor netwerkswitches. Met de nieuwe software kunnen organisaties hun infrastructuur snel aanpassen aan het nieuwe internetprotocol. In aanloop naar de wereldwijde implementatie van IPv6 biedt de software alle conformiteit en interoperabiliteit die nodig is voor efficiënte, onverstoorde communicatie en optimale productiviteit.

De nieuwe, voor IPv6 gecertificeerde softwaretoepassing ZyNOS 4.0 is ontwikkeld ter ondersteuning van netwerkswitches uit de GS2200-reeks van ZyXEL. De software stelt organisaties in staat om hun netwerkprestatie en -efficiëntie te verbeteren, zonder voor IPv6 in nieuwe hardware te hoeven investeren. Anders gezegd is ZyNOS 4.0 is het enige wat organisaties nodig hebben voor de overstap naar het nieuwe internetprotocol. De architectuur van de GS2200-reeks biedt snelle netwerktoegang op basis van GoE (Gigabit over Ethernet)/ en 802.11n Wireless LAN-technologie. Deze krachtig presterende netwerkswitches maken het mogelijk om vanaf een access point verbinding te maken met alle computers binnen een kantoorgebouw. Dit resulteert in onverstoorde netwerkverbindingen, verbeterde efficiëntie en een uitstekende doorvoer. De GS2200-reeks biedt daarmee optimale ondersteuning voor toepassingsintensief netwerkverkeer, iets wat goed van pas komt gezien de toevloed aan IP-adressen die de introductie van IPv6 met zich mee zal brengen.

Met de verbeterde software komt ZyXEL biedt ondersteuning voor de voortdurende ontwikkeling van netwerktechnologieën en gediversifieerde toepassingen. Dankzij ZyNOS 4.0 kunnen bedrijven belangrijke verbeteringsslagen maken bij het uitbreiden en aanpassen van hun netwerken in het kader van IPv6, zonder de noodzaak van forse investeringen of een intensieve beheerinspanning. Nu zeker binnen zakelijke omgevingen steeds meer netwerktoepassingen rond één architectuur worden geïntegreerd, zijn uitmuntende interoperabiliteit en compliance van cruciaal belang voor een optimale efficiëntie en prestatie van de vaste en draadloze communicatie. De met software geoptimaliseerde GS2200-reeks van netwerkswitches vormt een ideale oplossing voor gebruikers die hun organisatie willen klaarstomen voor de implementatie van daadwerkelijk geïntegreerde netwerken.

//einde bericht

Bron: ZyXEL Communications B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu

Volg ZyXEL Communications BV



Download foto: Low-res Full-res



EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: