Pressroom ZyXEL Communications BV

ZyXEL maakt grote deployments van fiber mogelijk

Foto:
XGS4700-48F switch

48 Dualspeed Gigabit fiberpoorten en 4 10G uplinks geven een nieuwe impuls aan ZyXEL’s Fibrevolution

Hoofddorp, 20 Oktober 2011 /EZPress/ - ZyXEL Communications, de wereldwijde leverancier van innovatieve en betrouwbare internetoplossingen voor klanten binnen de telecomsector, het MKB en de consumentenmarkt, introduceert vandaag de ideale switch voor grootschalige fiber netwerken. Met 48 poorten in 1 hoogte-unit kan de ZyXEL XGS4700-48F een enorme hoeveelheid data verwerken dankzij een 192 Gbps non-blocking switching capaciteit. Met name service providers met Fibre-to-the-home projecten en datacenters met een hoge fiber dichtheid zullen deze switch zeer op prijs stellen.

De XGS4700-48F heeft 48 open SFP poorten voor 100/1000 dual speed SFPs. Daarnaast heeft de XGS4700-48F twee slots om uplink modules in te plaatsen met per module twee XFP- of 2 CX4-poorten. Op die manier is een maximale upink snelheid van 48 GB te halen! Met naast de switching capaciteit ook een uitgebreide IPv6 ondersteuning is de XGS4700-48F dus klaar voor de toekomst!

Omdat de XGS4700-48F ontworpen is met de telecom-sector in gedachten is het een echte high-performance switch geworden met voor triple-play. Deze Layer3 switch is ideaal voor fiber-aggregatie en netwerk virtualisatie. Dankzij de uitgebreide feature set die onder andere OSPF, DVMRP, VRRP, ECMP en IGMP v1,v2,v3 omvat is de XGS4700-48F ideaal in the zetten in IP TV en IP surveillance omgevingen.

//einde bericht

Bron: ZyXEL Communications B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu

Volg ZyXEL Communications BV




Bij dit bericht hoort bijlage Product specificaties (PDF).


Download foto: Low-res Full-res



EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: