Pressroom ZyXEL Communications BV

ZyXEL levert breed scala aan producten en oplossingen met ondersteuning voor IPv6

Hoofddorp, 24 Mei 2011 /EZPress/ - ZyXEL Communications, de wereldwijd gerenommeerde leverancier van innovatieve en betrouwbare internetoplossingen voor klanten binnen de telecomsector, het MKB en de consumentenmarkt, maakte vandaag bekend dat het nieuwe vooruitgang op het gebied van IPv6-gereedheid heeft geboekt. Vanaf zijn eerste certificering voor het `IPv6 Ready`-logo in 2004, die in 2010 werd gevolgd door een gouden “Phase II IPv6 Ready”-logo voor een reeks van CE-producten en toegangsapparatuur met geïntegreerde VDSL-functionaliteit, richt ZyXEL zich op de verdere ontwikkeling en levering van producten die ondersteuning voor IPv6 bieden en een soepele overgang naar dit nieuwe internetprotocol mogelijk maken.

ZyXEL levert breed scala aan producten en oplossingen met ondersteuning voor IPv6 "


Producten van ZyXEL die zich momenteel in de certificeringsfase voor IPv6 bevinden zijn onder meer ADSL2+-routers, 11n ADSL2+-gateways en zijn VoIP Internet Access Device (IAD). Hetzelfde geldt voor zijn 11n VDSL2-gateways, die naar verwachting nog dit jaar voor IPv6 zullen worden gecertificeerd. Als reactie op een toenemende vraag onder toonaangevende internetproviders en telecomoperators heeft ZyXEL het ontwikkelingstempo voor producten met IPv6-ondersteuning opgevoerd. Hiermee wil het bedrijf klanten een soepele overgang naar en/of implementatie van het nieuwe internetprotocol garanderen en hen in staat stellen om de laatste ontwikkelingen voor te blijven. Internetproviders en telecomoperators worden gezien als de belangrijkste aanjagers van het succes van deze grootschalige ontwikkeling.

ZyXEL biedt momenteel ondersteuning voor drie technologieën voor het toepassen van IPv6: een `dual stack`-aanpak, 6rd-tunneling en DS-Lite-tunneling. Op deze manier kan het voorzien in de vereisten van uiteenlopende implementatiescenario`s voor IPv6. Daarnaast beschikt ZyXEL over krachtige mogelijkheden op het gebied van softwareontwikkeling. Zo heeft het bedrijf een eigen IPv6 software-stack ontwikkeld, die binnen een breed scala aan producten en oplossingen kan worden toegepast.

Omdat er volgens de specificaties voor IPv6 meer adressen in het nieuwe internetprotocol moeten worden ingebouwd, zullen gebruikers kunnen profiteren van efficiëntere en vlekkeloze mobiele verbindingen. Voordelen zijn onder meer een verbeterde Mobile IP-prestatie, verbeterde verbindings- en gegevensintegriteit, authenticatie en beveiliging van het IP-verkeer en een verbeterde Quality of Service (QoS). Daarnaast worden tijdsgevoelige gegevens, zoals video- en audiocontent voor toepassingen zoals VoIP en videoconferencing, als eerste verwerkt. Trage verbindingen en storende haperingen behoren daarmee tot het verleden. Al deze functies zullen van onmisbaar belang blijken zodra meer gebruikers en toepassingen van IPv6 gebruik gaan maken.

Voor meer informatie over ZyXEL en IPv6 kunt u terecht op http://www.zyxel.com/ipv6/ipv6_1.html of contact opnemen met uw lokale ZyXEL-vertegenwoordiger.

//einde bericht

Bron: ZyXEL Communications B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu

Volg ZyXEL Communications BV




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: