Pressroom ZyXEL Communications BV

Overhoff telecommunicatie partnert met ZyXEL

Foto:
Overhoff ontvangt Partner plakaat

ZyXEL Communication geeft Overhoff de status van Solution Partner

Hoofddorp, 08 Februari 2011 /EZPress/ - Overhoff Telecommunicatie heeft een aantal mooie projecten met ZyXEL ingevuld afgelopen periode. Daarbij werden tot volle tevredenheid van de klant verschillende technologieën van ZyXEL, zoals beveiliging, switching en DSL, toegepast. De klantgerichtheid en kennis waren voor ZyXEL aanleiding om Overhoff de status van Solution Partner toe te kennen.

“De status van Solution Partner is een erkenning van onze kwaliteiten.” aldus Etienne van Heel, accountmanager bij Overhoff. “Wij willen ons klanten altijd de beste oplossingen kunnen bieden. Hiervoor blijven we onze medewerkers continu scholen en ZyXEL helpt ons daarbij.”

“Een Solution Partner ontvangt die status niet zomaar”, vult Eddy Provoost, partner account manager van ZyXEL, aan. “Hij heeft bewezen de juiste kennis in huis te hebben om een klant van de juiste oplossing te voorzien, maar heeft ook toegezegd die kennis in de toekomst op peil te houden door het volgen van trainingen in ons trainingscentrum.”

//einde bericht

Bron: ZyXEL Communications B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu

Volg ZyXEL Communications BV



Download foto: Low-res Full-res



EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: