Rabobank Partner WK Baanwielrennen

Utrecht, 20 Januari 2011 /EZPress/ - Rabobank is partner van de wereldkampioenschappen baanwielrennen in Apeldoorn (23-27 maart 2011). Dit partnership geeft onder andere de mogelijkheid aan Rabobank-klanten om met korting kaarten te bestellen. De rol van Rabobank als partner van het WK wordt duidelijk met levensgrote `banners` op het Omnisport Complex van het woordmerk Rabobank en wereldkampioen Teun Mulder in zijn door Rabobank gesponsorde nationale tenue. Andere partners van het evenement zijn fietsmerk Koga, gemeente Apeldoorn, provincie Gelderland en uiteraard de wereldwielerbond UCI.

De ambassadeur van de wereldkampioenschappen baanwielrennen in Apeldoorn is nu dag en nacht aanwezig op de plaats waar het straks allemaal zal gebeuren. Een levensgrote foto van coureur Teun Mulder siert sinds deze week de gevel van het Omnisport complex, dat van 23 tot en met 27 maart het toneel is van strijd om de regenboogtruien. "Zo’n groot wielerspektakel verdient veel aandacht en op deze manier draag ik daar graag mijn steentje aan bij", aldus de meervoudig wereldkampioen op de piste. "Ik denk dat niemand er meer om heen kan wanneer hij of zij dit portret ziet: in het Omnisport Apeldoorn moet je eind maart zijn!"

Mulder, als inwoner van Zuuk een jongen van de streek, behoort zelf tot de kandidaten voor de hoofdprijzen op de sprintnummers. Hij is samen met oud- wielerdiva en negenvoudig wereldkampioene Leontien Zijlaard- van Moorsel ambassadeur van de wereldkampioenschappen baanwielrennen. De wereldkampioenschappen worden georganiseerd door Libéma Profcycling in samenwerking met de gemeente Apeldoorn en de KNWU.

//Einde bericht

Bron: Rabobank

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: