Pressroom Lamar Communicatie

Symposium `rol van moedermelk bij te vroeggeboren baby`s`

Uitnodiging persconferentie Medela op 15 april 2011

`s Hertogenbosch, 21 December 2010 /EZPress/ - Op 15 en 16 april vindt het zesde internationale symposium van Medela over borstvoeding en lactatie in Amsterdam plaats. Bij twee van de keynote sprekers, Dr. Willemijn Corpeleijn en Dr. Donna Geddes, kunt u op de persconferentie voorafgaand aan het symposium aanschuiven voor een rondetafelgesprek.

Dr. Willemijn Corpeleijn werkt als onderzoeker in het VUmc in Amsterdam. Daar wordt binnenkort een donorbank geopend voor moedermelk. De studie waarover zij vertelt, gaat over het effect van donormelk op vroeggeboren baby's met een zeer laag geboortegewicht. Dr. Donna Geddes is verbonden aan de University of Western Australia en onderzocht de manier waarop baby's aan de borst drinken. Op basis hiervan is de revolutionaire speen Calma ontwikkeld, waarmee baby's op een natuurlijke manier uit een fles kunnen drinken.

Rondetafelgesprek
De persconferentie bestaat uit een rondetafelgesprek op vrijdag 15 april van 10.00 tot 11.00 uur. Samen met vertegenwoordigers van andere media kunt u dan direct in gesprek gaan met deze twee toonaangevende onderzoekers. Zet de datum alvast in uw agenda en meld u nu al aan. Ga naar: www.medela.nl/media. Er kan een beperkt aantal journalisten deelnemen.

Zesde internationaal symposium Medela
Medela onderstreept het belang van wetenschappelijk onderzoek naar borstvoeding en ondersteunt daarom gerenommeerde lactatie-experts in de wereld. Op het symposium, dat dit jaar in het Mövenpick Hotel in Amsterdam plaatsvindt, kunnen kinderartsen, neonatologen, lactatiekundigen, verloskundigen, vroedvrouwen en andere direct betrokkenen nieuwe inzichten opdoen en kennis uitwisselen op het gebied van borstvoeding. Een volledig programma vindt u op www.medela.ch/congress.

//einde bericht

Bron: Lamar Communicatie

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu

Volg Lamar Communicatie




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: