Pressroom ZyXEL Communications BV

Milieuvriendelijke VDSL2-switch van ZyXEL uitgeroepen tot InfoVision Award-finalist

Foto:
VES 1624 VDSL2 switch

Hoofddorp, 09 September 2010 /EZPress/ - ZyXEL Communications, 's werelds grootste leverancier van breedbandoplossingen, maakte vandaag bekend dat zijn VES1624 VDSL20-switch is uitgeroepen tot finalist van de prestigieuze IEC InfoVision Award in de categorie 'Green Broadband'. De prijs zal tijdens het Broadband World Forum Europe 2010 worden uitgereikt. Deze bekroning geeft aan dat de inspanningen van ZyXEL om groene technologie te ontwikkelen op brede schaal erkenning ondervinden en bij gebruikers in goede aarde vallen.

Het Broadband World Forum Europe 2010 vindt plaats van 26 tot en met 28 oktober in Parijs. ZyXEL zal op stand G1 van de beurs een brede reeks van zijn telecommunicatieoplossingen presenteren, waaronder integrale FTTx-oplossingen en multi service-toepassingen. Daarnaast kunnen bezoekers terecht voor een demonstratie van de VES1624-switch, de switch die werd uitgeroepen tot finalist van de InfoVision Award, en een reeks van andere groene producten van ZyXEL.

Als milieuvriendelijke onderneming biedt ZyXEL klanten in de telecommunicatiesector een complete reeks van groene en energiezuinige producten aan, waaronder IP DSLAM- en DSL CPE-oplossingen. Deze energiezuinige producten zijn uitgerust met krachtige geïntegreerde groene functies die voor een reductie van het stroomverbruik zorgen. Op deze manier kunnen klanten zowel hun energiekosten reduceren als de functionaliteit en prestatie verbeteren. Elk energie-efficiënt product van ZyXEL voldoet aan wereldwijde milieunormen, zoals de EU-richtlijnen op het gebied van milieuvriendelijke productie. Daarnaast stelt ZyXEL voor zijn personeel en partners uitgebreide richtlijnen op voor groene productontwikkeling en het gebruik van milieuvriendelijk marketingmateriaal voor wereldwijde campagnes.

'De toekenning van de InfoVision Award versterkt onze positionering als innovatieve leverancier van producten die providers in staat stellen om hun klanten gedifferentieerde diensten met toegevoerde waarde te bieden', aldus Dr. Albert J. Ju, de VP van de Service Provider Business Unit van ZyXEL. 'Door op consequente wijze milieuvriendelijke producten af te leveren vervult ZyXEL een pioniersrol wat betreft de ontwikkeling van innovatieve producten die de energie-efficiëntie verbeteren, klanten een uitmuntende prestatie bieden en aan de richtlijnen van wereldwijde milieunormen voldoen`.

De energiebesparende VDSL2-switch heeft niet alleen erkenning ondervonden als InfoVision Award-finalist. De VES1624 wordt tevens geroemde vanwege zijn conformiteit met de COC 2009/2010-specificaties. De oplossing gaat bovendien een stap verder dan de standaardbesparingen van de gemiddelde lusafstand van COC 2009/2010 voor gemengde implementaties. Op basis van automatische detectie van inactieve verbindingen en ingebouwde stroombesparende technieken schakelt de VES1624 ongebruikte poorten en zorgt de oplossing ervoor dat voor inactieve verbindingen slechts de minimaal vereiste stroom wordt gereserveerd. De VES1624 past daarnaast een slimme besturingstechniek op de ventilator toe, zodat de snelheid kan worden aangepast wanneer een vooraf ingestelde temperatuur wordt bereikt.

De Broadband InfoVision Award is bedoeld als blijk van erkenning voor uitmuntende technologieën die voor aanbieders van breedbanddiensten wordt ontwikkeld, en wordt sinds jaar en dag beschouwd als de belangrijkste prijsuitreiking binnen de branche. De finalisten werden vanwege hun krachtige innovatievermogen geselecteerd door een jury waarin CTO's van een aantal van de grootste breedbandproviders ter wereld zitting hadden, een feit dat in belangrijke mate bijdraagt aan hun prestige en reputatie.

//einde bericht

Bron: ZyXEL Communications B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress® New Distribution B.V. www.ezpress.eu

Volg ZyXEL Communications BV



Download foto: Low-res Full-res



EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: