Pressroom ZyXEL Communications BV

Grootse beveiliging voor kleine bedrijven

Foto:
ZyXEL ZyWALL USG 50

Nieuwe ZyWALL USG 50/20/20W-reeks van ZyXEL garandeert een optimale netwerkbeveiliging en -prestatie voor kleine bedrijven

Hoofddorp, 01 September 2010 /EZPress/ - ZyXEL Communications, 's werelds grootste leverancier van breedbandoplossingen, introduceert vandaag zijn nieuwe ZyWALL USG 50/20/20W-reeks. Deze nieuwe Unified Security Gateway-reeks biedt geïntegreerde, complete en geavanceerde oplossingen van grootzakelijk niveau die in de beveiligingsbehoeften van kleine bedrijven voorzien.

Nu de vraag naar netwerkcapaciteit en netwerkverbindingen steeds groter wordt, groeien netwerkbedreigingen onherroepelijk uit tot een probleem waarvoor bedrijven een oplossing dienen te vinden. Een van de grootste problemen van kleine bedrijven zonder ICT-afdeling is het vinden van een juiste oplossing voor de beveiliging van hun bedrijfsnetwerk. Evenals grote ondernemingen kunnen kleine bedrijven het zich niet permitteren dat hun klantengegevens, financiële informatie, intellectueel eigendom en andere bedrijfskritische activa binnen hun netwerkomgeving gevaar lopen. Met de nieuwe ZyWALL USG 50/20/20W-reeks van ZyXEL kunnen kleine bedrijven op eenvoudige wijze in al deze beveiligingsbehoeften voorzien en een optimale beveiliging waarborgen.

De nieuwe ZyWALL USG 50/20/20W-reeks wordt ondersteund door een geïntegreerde, uiterst hoogwaardige beveiligingsprocessor en een bewezen Gigabit fibre-architectuur. De oplossingen binnen deze reeks bieden daarnaast een fijnmazig contentfilter dat al het netwerkverkeer op naadloze en onfeilbare wijze in real time inspecteert. Netwerkbedreigingen worden daarbij geblokkeerd zonder dat dit nadelige gevolgen oplevert voor de doorvoerprestatie. De beveiliging en prestatie worden gelijktijdig geoptimaliseerd, zodat activiteiten zoals het opvragen van bestanden, het verzenden van e-mails en het zoeken naar informatie met hoge snelheid kunnen worden uitgevoerd. Daarnaast beschermt een unieke 'clean traffic'-functie het netwerk tegen computervirussen en andere bedreigingen om een efficiënte bedrijfsvoering en snelle netwerkprestatie te waarborgen.

Sociale mediatoepassingen zoals Facebook, Twitter en YouTube zijn inmiddels uitgegroeid tot populaire hulpmiddelen voor het verstrekken en delen van informatie. Voor bedrijven vormen ze effectieve marketingtools om klanten te informeren over hun producten en dienstverlening. Volgens onderzoek meldt 77% van alle werknemers zich tijdens hun werk op Facebook aan. Sommigen van hen gebruiken Facebook maar liefst twee uur per dag vanaf hun werkplek. Het gebruik van sociale media door werknemers voor privédoeleinden kan echter nadelige gevolgen hebben voor hun productiviteit, de bandbreedte belasten en de bedrijfsvoering blootstellen aan bedreigingen zoals scareware. Dankzij de optimale beveiliging en prestatie van de ZyWALL USG 50/20/20W-reeks kunnen bedrijven zorgen voor een maximale productiviteit en efficiëntie en er tegelijk voor zorgen dat werknemers geen inbreuk op het personeelsbeleid maken.

Hoewel kleine bedrijven het niet zonder non-stop netwerkbeveiliging kunnen doen, moeten ze een afweging maken tussen energiebesparingen en de prestatie. De ZyWALL USG 50/20/20W-reeks biedt als `s werelds eerste reeks van groene beveiligingsproducten speciale stroombesparingsfuncties die op doeltreffende wijze de energiekosten reduceren door een slim gebruik van stroom. Ondersteund door de groene IntelliEnergy-technologie van ZyXEL is de ZyWALL USG 50/20/20W-reeks in staat om automatisch het netwerkverkeer, de verbindingsstatus en temperatuur te detecteren en het stroomverbruik daarop automatisch aan te passen. Met behulp van deze groene technologie kunnen bedrijven een reductie van het stroomverbruik tot 80% realiseren.

Nu netwerkbedreigingen qua aantal en geavanceerdheid toenemen, is het voor kleine bedrijven broodnodig om over een beveiligingsoplossing te beschikken die voortdurend wordt bijgewerkt en de kosten tot een minimum beperkt. De USG 50/20/20W-reeks gaat vergezeld van een reeks van diensten die de ICT-investeringen van gebruikers beschermen. Klanten kunnen tijdens de gehele levenscyclus van hun product de laatste firmware geheel gratis downloaden van de website van ZyXEL. Hierbij zijn geen ingewikkelde procedures of extra kosten gemoeid.

//einde bericht

Bron: ZyXEL Communications B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu

Volg ZyXEL Communications BV




Bij dit bericht hoort bijlage Datasheet USG20-20W-50.


Download foto: Low-res Full-res



EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: