Pressroom ZyXEL Communications BV

ZyXEL bevestigt koploperstatus op het gebied van milieuvriendelijke technologie met `s werelds eerste groene firewallproducten

Foto:
ZyXEL ZyWALL USG 50

Hoofddorp, 26 Augustus 2010 /EZPress/ - ZyXEL heeft zijn aanbod van milieuvriendelijke producten uitgebreid met 's werelds eerste groene firewallproducten. Hiermee geeft het bedrijf opnieuw blijk van zijn streven om producten te ontwikkelen die het milieu ontzien en gebruikers in staat stellen om hun energiekosten te reduceren zonder daarvoor de prestatie te hoeven opofferen.

ZyXEL werd in 2007 uitgeroepen tot het op een na milieuvriendelijkste bedrijf van Azië en ontving zowel in 2008 als 2009 een CSR-award voor maatschappelijk verantwoord ondernemerschap. Het bedrijf streeft ernaar om voor al zijn bedrijfsprocessen, technologische processen en ontwikkelingsprocessen gebruik te maken van milieuvriendelijke praktijken. Dankzij zijn streven naar uitmuntendheid voldoet ZyXEL aan de criteria van drie richtlijnen van de Europese Unie op het gebied van milieuvriendelijke productie: WEEE, RoHS en EuP. Het gaat echter nog verder door op alle fronten gebruik te maken van milieuvriendelijke praktijken, van het ontwerpproces tot de inkoop van materiaal en van het productieproces tot het eindproduct.

Als groene onderneming blijft ZyXEL zijn duurzame karakter verbeteren door zijn milieuvriendelijke productiepraktijken uit te breiden naar draadloze routers, voedingen, appliances voor netwerkopslag en switches. De introductie van 's werelds eerste groene firewallproducten geeft opnieuw blijk van ZyXELs toewijding aan de ontwikkeling van milieuvriendelijke en energiebesparende producten als beste uiting van duurzaam ondernemerschap.

De nieuwe beveiligingsproducten van ZyXEL worden ondersteund door ZyXELs exclusieve IntelliEnergy Green Technology. Deze intelligente energiebeheerfunctie zorgt voor een reductie van het stroomverbruik met 80%, terwijl het systeem een uitmuntende prestatie blijft bieden. De nieuwe beveiligingsproducten bieden met name kleine bedrijven en filialen de mogelijkheid om te profiteren van uitzonderlijk krachtige bescherming tegen een breed scala aan internetbedreigingen en aanvallen en exclusieve groene functies die dankzij een efficiënt stroomverbruik voor de nodige energiebesparingen zorgen.

`We zijn zeer verheugd over het feit dat onze onderneming goed op dreef is met het realiseren van zijn groene initiatieven en het voorzien in de behoefte van zijn klanten', aldus Alpha Chen, de vicepresident van de business unit Enterprise Solution van ZyXEL. `Wij blijven nieuwe, milieuvriendelijke producten introduceren als blijk van onze koploperstatus op het gebied van innovatieve producten en functionaliteit die de energie-efficiëntie vergroten, een uitmuntende prestatie leveren en voldoen aan de wereldwijde milieurichtlijnen`.

's Werelds eerste reeks van groene beveiligingsproducten zullen in september 2010 op de markt verkrijgbaar zijn.

//einde bericht

Bron: ZyXEL Communications B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu

Volg ZyXEL Communications BV




Bij dit bericht hoort bijlage ZyXEL ZyWALL USG 20-20W-50 PDF.


Download foto: Low-res Full-res



EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: