Pressroom ZyXEL Communications BV

ZyXEL maakt data bekend van ZCNE trainingsprogramma

Foto:

Hands-on technische training stelt partners in staat om hun praktische kennis van draadloze, beveiligings- en switchingtechnologie te verdiepen

Hoofddorp, 19 Mei 2010 /EZPress/ - ZyXEL heeft op haar website de nieuwe data voor ZCNE (ZyXEL Certified Network Engineer) trainingen gepubliceerd. Deze trainingen vinden plaats in het education center te Hoofddorp van ZyXEL. Het trainingsprogramma is zowel toegankelijk voor partners van ZyXEL als voor overige resellers en bijvoorbeeld netwerkbeheerders. Het stelt hen in staat om geavanceerde technische training te volgen om hun kennis op het gebied van draadloze, beveiligings- en switchingtechnologie te verbreden. Deelnemers die het examen aan het eind van de training met succes afronden, ontvangen de ZCNE-accreditatie (level 1 of level 2).

De trainingen zijn een vervolg op de de online trainingen die gratis beschikbaar zijn op education.zyxel.com. Online zijn niet alleen Wireless, Security en Switching trainingen te volgen, maar ook modules FTTx, WiMAX, IPDslam en Voice. De online ZCNP training kan op het eigen tempo gevolgd worden. Elke training bestaat uit een aantal theoretisch 'foundation' modules en uit een aantal product gerelateerde modules. Het trainingprogramma is bestemd voor resellers, IT-professionals en technici. Een ZCNP certificering is een vereiste om tot een ZCNE-training toegelaten te worden.

/einde bericht

Bron: ZyXEL Communications B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu

Volg ZyXEL Communications BV




Bij dit bericht hoort bijlage Training & Certification.


Download foto: Low-res Full-res



EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: