Pressroom ZyXEL Communications BV

ZyXEL introduceert ZCNP-programma voor online technische training

Online technische training stelt partners in staat om hun kennis van draadloze, beveiligings- en switchingtechnologie te verdiepen

Hoofddorp, 04 Mei 2010 /EZPress/ - ZyXEL heeft het online technisch trainingsprogramma ZCNP (ZyXEL Certified Network Professional) geïntroduceerd. Dit online trainingsprogramma – education.zyxel.com - is toegankelijk voor alle partners van ZyXEL, en stelt hen in staat om geavanceerde technische training te volgen om hun kennis op het gebied van draadloze, beveiligings- en switchingtechnologie te verbreden. Deelnemers die het examen aan het eind van de training met succes afronden, ontvangen de ZCNP-accreditatie.

De trainingen werden al in februari geïntroduceerd, aanvankelijk met alleen de trainingmodule Security. Ondertussen zijn er ook modules Switching, Wireless, FTTx, WiMAX, IPDslam en Voice aan toegevoegd. De ZCNP training kan op het eigen tempo gevolgd worden. Elke training bestaat uit een aantal theoretisch 'foundation' modules en uit een aantal product gerelateerde modules. Het trainingprogramma is bestemd voor IT-professionals en technici. Een ZCNP certificering is ook een vereiste om aan een ZCNE-training toegelaten te worden.

'Het aantal ZyXEL Partners is groeiende, evenals de vraag naar technische training. De trainingen zijn nu geruime tijd online, en de feedback van resellers van over de gehele wereld is uiterst positief.', aldus Gordon Yang, VP Europe van ZyXEL. 'Het is voor ons van groot belang dat onze partners de techniache en productkennis opdoen die nodig is om hun klanten optimale klantenservice en ondersteuning te kunnen bieden. De ZCNP-accreditatie wordt overal binnen de ZyXEL-organisatie gebruikt. Met deze accreditatie kunnen succesvolle cursisten hun status van gekwalificeerde netwerktechnicus aantonen'.

//einde bericht

Bron: ZyXEL Communications B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu

Volg ZyXEL Communications BV




Bij dit bericht hoort bijlage .



EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: