Pressroom Gelderland Vakbladen BV

Inside Information BV neemt The Office Opleidingen over

Uitbreiding bedrijfsactiviteiten gerenommeerd vaktijdschrift

Epe, 03 Mei 2010 /EZPress/ - Inside Information BV, uitgever van het gelijknamige vaktijdschrift, neemt per 1 mei 2010 alle aandelen over van The Office Opleidingen BV.

Ton Brands van Inside Information BV en John Vroon, oprichter van The Office Opleidingen BV waren beide op zoek naar uitbreiding van hun bedrijfsactiviteiten waarbij er sprake zou zijn van synergie en versterking van hun organisaties. Deze zoektocht heeft geresulteerd in de overname van The Office Opleidingen BV.

Zowel Inside Information als The Office Opleidingen zijn gerenommeerde namen waar het gaat om het overdragen van vakkennis en informatie. De overname maakt het mogelijk om krachten te bundelen bij het ontwikkelen van nieuwe diensten. Hierdoor kunnen beide organisaties nog meer inspelen op de vraag van nu en de vragen die vanuit de kenniseconomie meer en meer gesteld zullen (gaan) worden.

Een reeks nieuwe ééndaagse cursussen, die dit voorjaar al starten, zijn inmiddels te vinden op de website www.theofficeopleidingen.nl en illustreren het bovenstaande.
Vanaf 1 mei 2010 zal The Office Opleidingen BV gevestigd zijn in Epe. De operationele verantwoordelijkheid blijft als voorheen bij directeur Henk van Gelder en ook in de nieuwe situatie zal The Office Opleidingen BV borg staan voor kwaliteit door te blijven werken met een netwerk van ervaren docenten; specialisten op hun eigen vakgebied.

Voor nadere informatie:
Inside Information BV
Ton Brands, t: 0578 629 061 e: tbrands@insideinformation.nl
The Office Opleidingen BV
Henk van Gelder, t: 0578 610 660 e: h.van.gelder@theofficeopleidingen.nl
Postbus 334, 8160 AH EPE
Hoofdstraat 143, 8162 AE EPE

________________________________________


The Office Opleidingen BV
Hoofdstraat 143
8162 AE Epe
T: +31 (0) 578 - 610660
E: m.frens@theofficeopleidingen.nl




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: