Pressroom ZyXEL Communications BV

ZyXEL lanceert haar ZyWALL ZLD v2.20 Firmware voor de Unified Security Product (USG) Serie

Foto:

Met meer dan 90 nieuwe of verbeterde featues is dit meer dan een update!

Hoofddorp, 12 Maart 2010 /EZPress/ - er vandaag is de nieuwe ZyWALL ZLD v2.20 firmware voor de ZyWALL Unified Security Product (USG) Serie online beschikbaar. Met deze update krijgen gebruikers nog meer mogelijkheden voor een eenvoudige installatie en configuratie, nog sterkere prestaties en worden de onderhouds- en beheerskosten nog verder omlaag gebracht. Zoals altijd is ook deze firmware-update van ZyXEL gratis te downloaden.

Met de nieuwe ZLD v2.20 firmware maakt ZyXEL meer dan 90 toevoegingen en verbeteringen, waarmee de configuratie van de ZyWALL USG producten nog eenvoudiger en intuïtiever wordt. Met de nieuwe mogelijkheden wordt niet alleen de beveiliging verbeterd, maar worden de mogelijkheden geboden om bepaalde beveiligingsopties op te leggen aan gebruikers in het netwerk.

De ZyWALL USG is een high-performance deep packet inspection security serie producten voor MKB en Enterprises. Het platvorm omvat een Stateful Packet Inspection (SPI) firewall, anti-virus, Intrusion Detection and Prevention (IDP), content filtering, anti-spam en VPN (IPSec/SSL/L2TP) in één box. De meervoudige beveiligingsopties bieden optimale bescherming aan gebruikers, bedrijfsbestanden, intellectueel eigendom en andere bedrijfskritische toepassingen tegen interne en externe bedreigingen.

Tijdens de lancering op de CeBIT 2010 ontving de nieuwe firmware veel positieve feedback van bezoekers: 'Gebruiksgemak is de sleutel naar de huidige markt, met name voor het MKB. De gepresenteerde verbeteringen zullen indruk maken op de bestaande gebruikers, maar ook op nieuwe gebruikers.', 'Access Control voor Facebook, Twitter en dergelijke toont aan dat ZyXEL ook aan de nieuwe Web 2.0 omgevingen denkt', en 'Access Control wordt steeds belangrijker als mogelijkheid de productiviteit te verhogen. Features zoals app patrol en EPS geven ons de mogelijkheid weer beter contact met onze klanten te hebben.'

De uitgebreide nieuwe en verbeterde features van de nieuwe ZyWALL firmware ZLD 2.20 maken het de gebruiker gemakkelijk om een USG in te zetten. De belangrijkste nieuwe features en verbeteringen omvatten:

- Eenvoudigere installatie van de ZyWALL USG in MKB en enterprise netwerken dankzij een nieuwe user-interface met gebruiksvriendelijke instellingstabellen verbeterde hulp-opties.
- Verbeterde routing achitectuur.
- End Point Security ondersteuning voor anti-virus checks en persoonlijk firewall software.
- Slimme opties voor social network applications om bandbreedte verbruik te beperken en arbeidsproductiviteit te verhogen.
- Hybride VPN opties voor flexibele en veilige externe toegangsmogelijkheden voor bijvoorbeeld andere kantoren, thuiswerkplekken en vertegenwoordigers onderweg. Inclusief SSL VPN ondersteuning voor Windows 7.
- Verbeterde VoIP opties voor flexibele VoIP infrasctructuur en IP PBX ondersteuning.
- Uitgebreide MS Active Directory integratie.Comprehensive MS Active Directory integration.

De nieuwe firmware is gratis en kan de Total Cost of Ownership (TCO) van de beveiligingsoplossing flink verlagen. De gratis download is te vinden op de ZyXEL website voor alle USG modellen (ZyWALL USG 100/200/300/1000/2000).

//einde bericht

Bron: ZyXEL Communications B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu

Volg ZyXEL Communications BV




Bij dit bericht hoort bijlage Leaflet 'More than a firewall'.


Download foto: Low-res Full-res



EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: