Pressroom Qbic Hotels Amsterdam

Qbic Hotel Amsterdam WTC blikt terug en kijkt vooruit

Amsterdam, 09 Maart 2010 /EZPress/ - Qbic Hotels Amsterdam, www.qbichotels.com, low budget design hotel Nederland, kijkt terug op een aantal succesvolle achterliggende jaren waarin diverse brancheprijzen zijn gewonnen en richt zich daarnaast tegelijkertijd op de toekomst met de voornemens om uit te breiden.

Begonnen met een enkele vestiging in de hoofdstad, is Qbic Hotels voornemens dit aantal binnen afzienbare tijd ten minste te verdubbelen. Bovendien breidde het hoofdstedelijk hotel in 2009 behoorlijk uit en staat een verdere uitbreiding op stapel.

La Bergère Hospitality Group
De succesformule is ontsproten aan de creatieve geest van La Bergère Hospitality Group, de tak verantwoordelijk voor het bedenken en exploiteren van innovatieve hotelconcepten, waaronder het nieuwe veelbelovende Townhouse Hotel Maastricht. De Amsterdamse vestiging van Qbic Hotels blijkt uitstekend geschikt voor toepassing in kantoorgebouwen en de opening van vestiging nummer twee lijkt dan ook slechts een kwestie van tijd.

Verdere groei
De locatie in het Amsterdamse WTC breidde het afgelopen jaar flink uit met twintig kamers. Tevens kreeg het een nieuwe lobby, eigen entree in het WTC en werd het voorzien van de nieuwste generatie Cubi's: kubusvormige meubels waarin luxe en hippe badkamer, slaap-, eet- en werkelementen zijn ondergebracht. Het Cubi-concept heeft inmiddels zijn weg naar buiten het hotel gevonden en wordt succesvol apart vermarkt. Als antwoord op de uitbreiding van de Amsterdamse Zuidas, staat voor 2010 een verdere uitbreiding van Qbic Hotel Amsterdam op stapel.

Succes niet onopgemerkt
Het succes van Qbic Hotels is niet onopgemerkt gepasseerd; sinds de opening van de Amsterdamse vestiging in 2007, overigens in het bijzijn van een CNN-filmcrew, mocht het diverse prestigieuze hotelprijzen op zijn palmares bijschrijven. Zo verzilverde Qbic Hotel Amsterdam in zijn geboortejaar meteen zijn nominatie in de categorie Best New Hotel Concept bij de Venuez Awards 2007. Eén jaar later ging het met de publieksprijs van de Dutch Hotel Awards aan de haal en stond het bovendien in de finale van de World Hotel Award.

Over Qbic Hotel Amsterdam
Qbic hotel Amsterdam is goedkoop en ligt dichtbij het centrum. De gasten kiezen in dit hotel zelf het serviceniveau die men zich wenst en daarmee is Qbic niet alleen een zakelijk hotel maar ook een trendy hotel voor een weekendje weg of een stedentrip in de omgeving van Amsterdam. Zoals de naam van het hotel al doet vermoeden zijn de kamers ingericht op basis van kubus vormen.

www.qbichotels.com

//einde bericht

Bron: Qbic Hotels Amsterdam

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu



Volg Qbic Hotels Amsterdam




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: